Με πάρτι και χορούς συνεχίζεται η καρναβαλική νύχτα στην Πάτρα – ΦΩΤΟ

Με υπαίθρια πάρτι, χορούς σε κλαμπ και κέντρα διασκέδασης συνεχίζεται η καρναβαλική νύχτα στην Πάτρα.

Μετά το τέλος της νυχτερινής φαντασμαγορικής παρέλασης, την οποία παρακολούθησαν χιλιάδες επισκέπτες που έχουν έλθει στην Πάτρα, καρναβαλιστές και επισκέπτες κατέκλυσαν τους πεζόδρομους και τις πλατείες της Πάτρας και υπό τους ήχους της μουσικής συνεχίζουν την διασκέδαση. Άλλωστε σε αυτό βοηθούν και οι σχετικά καλές καιρικές συνθήκες. Ταυτόχρονα σε κλαμπ, κέντρα διασκέδασης και καφετέριες βρίσκονται σε εξέλιξη πολλά πάρτι, τα οποία αναμένεται να διαρκέσουν μέχρι τις πρωινές ώρες.

Όσον αφορά στην παρέλαση, πρωταγωνιστές ήταν τα πληρώματα του «κρυμμένου θησαυρού» με τους χιλιάδες καρναβαλιστές, που συμμετείχαν δυναμικά και μετέδωσαν το αστείρευτο κέφι, τις ευρηματικές ιδέες και εμπνεύσεις τους, τον παλμό και το πάθος τους, κάνοντας όλη την πόλη να χορεύει σε καρναβαλικούς ρυθμούς.Με τις πολύχρωμες στολές τους, οι οποίες ήταν φτιαγμένες με φαντασία, πρωτοτυπία, σατιρικό πνεύμα και αισθητική, καθώς καπέλα που εντυπωσίασαν, δημιούργησαν ένα ξεχωριστό θέαμα.

Οι εκδηλώσεις του πατρινού καρναβαλιού θα ολοκληρωθούν αύριο στις 14:00 με την μεγάλη καρναβαλική παρέλαση και την τελετή λήξης που θα πραγματοποιηθεί στο μόλο της Αγίου Νικολάου.ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ, ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: tempo24.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ