Χωρίς ρεύμα οικογένεια με βρέφος

Δεν έχουν τέλος οι διακοπές στην παροχή ρέυματος σε οικογένειες που αδυνατούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς ρεύματος και το χαράτσι στο Ηράκλειο! Οι εργολάβοι που έχουν αναλάβει για λογαριασμό της ΔΕΗ να κόβουν το ρεύμα, λαμβάνουν συνεχώς εντολές για διακοπές ρεύματος, ενώ ολοένα και περισσότερες οικογένειες πολύτεκνες ή με άνεργα μέλη, έρχονται αντιμέτωπες με το σκληρό πρόσωπο της επιχείρησης.

Όπως για παράδειγμα η οικογένεια ενός άνεργου οικοδόμου στον Πόρο Ηρακλείου με τρία παιδιά, εκ των οποίων το ένα νεογέννητο, όπου βρίσκονται εδώ και δύο ημέρες χωρίς ρεύμα. Στον άνεργο οικοδόμο συμπαραστέκονται οι συνάδελφοί του στο τοπικό σωματείο αλλά και πολλοί συνδικαλιστές από το Ηράκλειο, οι οποίοι πραγματοποίησαν σήμερα παράσταση διαμαρτυρίας στα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ στο Τσαλικάκι ζητώντας την άμεση επανασύνδεση του ρεύματος στο σπίτι του άνεργου άνδρα. Διαφορετικά, όπως δήλωσαν, θα προχωρούσαν με δική τους ευθύνη στην παροχή ηλεκτρικού ρεύματος στην οικογένεια, προκειμένου να μη μείνουν τα τρία παιδιά χωρίς ρεύμα.

Παράλληλα, σύμφωνα με τους συνδικαλιστές, οι εργολάβοι της ΔΕΗ προχώρησαν στην διακοπή της ηλεκτροδότησης στο σπίτι ηλικιωμένης γυναίκας στην περιοχή της Νέας Αλικαρνασσού, παρά το γεγονός ότι η ίδια είχε ζητήσει έναν διακανονισμό για να μπορέσει να πληρώσει τους ανεξόφλητους λογαριασμούς της.     Πηγή: prismanews.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ