Συγκλονίζει γνωστός ηθοποιός: Αν είναι να πεθάνω, ας πεθάνω στο σανίδι

Ένας πόνος στο στήθος το βράδυ της περασμένης Δευτέρας τον οδήγησε στο νοσοκομείο, ωστόσο έμελλε να ζήσει μια Οδύσσεια πριν τον δουν οι γιατροί και καταλήξουν στην αιτία που τον προκάλεσε. Ο ίδιος πάντως δεν ακυρώνει τα καλλιτεχνικά σχέδιά του, δηλώνοντας ότι «θα κάνω πρεμιέρα και ας πεθάνω στο σανίδι».

Ο λόγος για τον ηθοποιό Ιάκωβο Μυλωνά, ο οποίος περιέγραψε την περιπέτειά του στην Espresso. «Στην αρχή πήγαμε με την κοπέλα μου στο Ιπποκράτειο. Η κατάσταση που επικρατούσε ήταν απερίγραπτη, θα έπρεπε να περιμένουμε τέσσερις ώρες, έκανε και πολύ κρύο. Αφού ένας ασθενής που ήταν και αυτός στην αναμονή, έβαλε φωτιά με κάτι χαρτιά για να ζεσταθεί» λέει ο ηθοποιός και συνεχίζει: «”Πάμε να φύγουμε. Αν είναι να πεθάνω, ας είμαι καλύτερα στο σπίτι παρά εδώ είπα στη σύνοδό μου, με τον πόνο να συνεχίζεται”».

Ωστόσο, τα ξημερώματα της Τρίτης, ο ηθοποιός δεν άντεξε, κάλεσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τον παρέλαβε ύστερα από 50 λεπτά και τον μετέφερε στο Ασκληπιείο Βούλας. Εκεί του έκαναν αμέσως εισαγωγή. «Οι εξετάσεις έδειξαν φλεγμονή στην καρδιά, όμως με δική μου ευθύνη ζήτησα να φύγω, για να βρεθώ στη Θεσσαλονίκη, όπου ξεκινάμε παραστάσεις. Παίρνω το ρίσκο. Αν είναι να πεθάνω, ας πεθάνω στο σανίδι».

 

Πηγή: Espresso

Διαβάστε επίσης:

Δείτε πως είναι σήμερα η ηθοποιός Νικολέττα Βλαβιανού – ΦΩΤΟ

Την αναγνωρίζετε; Το κοριτσάκι που έγινε διάσημη γνωστή ηθοποιός

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ