Σκάλα Λακωνίας – Συγκλονίζει η αποκάλυψη για τη μητέρα που κακοποιούσε το 3χρονο αγοράκι της

Θύμα κακοποίησης όταν ήταν 11 ετών, είχε πέσει η νεαρή μητέρα από τη Σκάλα Λακωνίας που κατηγορείται ότι κακοποιούσε το τριών χρονών αγοράκι της, σύμφωνα με «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Συγκεκριμένα, το 2006 «Το Χαμόγελο του Παιδιού» είχε λάβει ανώνυμη καταγγελία στην «Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα Παιδιά SOS 1056» για την κακοποίηση και παραμέληση μιας 11χρονης από τον ίδιο της τον πατέρα σε περιοχή της Λακωνίας. Άμεσα είχαν ενημερωθεί οι αρμόδιες κοινωνικές υπηρεσίες και οι αρχές της περιοχής, όπως γίνεται για κάθε καταγγελία που λαμβάνει «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Δυστυχώς το παιδί δεν απομακρύνθηκε από το ακατάλληλο περιβάλλον που ζούσε.

Ο οργανισμός θέτει το ερώτημα: Θα υπήρχε άραγε η ίδια κατάληξη αν τότε η 11χρονη απομακρυνόταν από την οικογένειά της και μεγάλωνε σε ένα ασφαλές περιβάλλον στο οποίο θα απολάμβανε όλα τα απαραίτητα για την υγιή σωματική, ψυχολογική, συναισθηματική και κοινωνική ανάπτυξή της;

Σημειώνεται, ότι από την πρώτη στιγμή που δημοσιεύθηκε η τραγική ιστορία με την βάναυση κακοποίηση του 3χρονου αγοριού από την ίδια του τη μητέρα, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» κινητοποιήθηκε άμεσα.

 

Πηγή:  ΑΠΕ – ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης: 

Σοκ στη Σκάλα Λακωνίας – Μητέρα και πατριός ξυλοκόπησαν αγοράκι 2,5 ετών – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ