Σφοδρή χιονόπτωση στη Λάρισα – Διακόπηκαν δρομολόγια του ΚΤΕΛ – ΦΩΤΟ

Σφοδρή χιονόπτωση ξεκίνησε από τα ξημερώματα και είναι σε εξέλιξη στη Λάρισα, με τη θερμοκρασία να έχει κατρακυλήσει στους -7 βαθμούς.

Όπως φαίνεται στη φωτογραφία που έστειλε αναγνώστης του enikos.gr από το κέντρο της Λάρισας, το χιόνι έχει καλύψει πλήρως ακόμα και τους κεντρικούς δρόμους της πόλης ξεπερνώντας σε ορισμένα σημεία τα 20 εκατοστά.

Η μετακίνηση είναι πολύ δύσκολη, ενώ έχουν διακοπεί όλα τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ προς όλες τις κατευθύνσεις, εκτός από εκείνα που πραγματοποιούν δρομολόγια Λάρισα-Αθήνα και Κοζάνη.

O δήμος της Λάρισας βρίσκεται σε συναγερμό. Αναφέρει πως η πόλη και ολόκληρη η Θεσσαλία είναι στο επίκεντρο ενός ισχυρού κύματος κακοκαιρίας, η Λάρισα αυτές τις ημέρες και ειδικά σήμερα, βιώνει έναν «ιστορικό χιονιά», και γι αυτό καλούνται οι πολίτες να συνεργαστούν με τις αρμόδιες Αρχές και να περιορίσουν τις άσκοπες μετακινήσεις.

Αρκετοί οδηγοί χρησιμοποιούν αντιολισθητικές αλυσίδες και μέσα στη πόλη, ενώ σύμφωνα με την αστυνομία η κίνηση των οχημάτων σε όλο το επαρχιακό δίκτυο Ελασσόνας, Αγιάς και Φαρσάλων πραγματοποιείται απαραίτητα με την χρήση αλυσίδων.

Διαβάστε επίσης:

Λάρισα: Κάνουν σκι και σκέιτμπορντ δεμένοι σε ένα αυτοκίνητο – ΒΙΝΤΕΟ

Θεσσαλονίκη – Προβλήματα σε δρομολόγια του ΚΤΕΛ λόγω κακοκαιρίας

Αναβάλλονται όλες οι δίκες σε Ανατολική Μακεδονία και Θράκη λόγω ψύχους

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ