Η ανακοίνωση του νοσοκομείου για το παιδί της Ρούπα

«Το παιδί Β.Λ.Μ.Ρ. ηλικίας 6,5 ετών εισήχθη στην Παιδοψυχιατρική κλινική του Γ.Ν.Π.Α. «Η Αγία Σοφία» στις 5/1/2017 με την υπ.αριθμ. 5/2017 εισαγγελική εντολή, προκειμένου να γίνει παιδιατρική εξέταση για μεταδοτικά νοσήματα και παιδοψυχιατρική εκτίμηση», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία» και προσθέτει:

«Το παιδί παραμένει στην κλινική παρακολουθούμενο από εξειδικευμένους επιστήμονες με στόχο την ταχύτερη δυνατή ολοκλήρωση της συνολικής αξιολόγησης της υγείας του, και την επιστροφή του σε ένα σταθερό, ασφαλές και οικείο περιβάλλον.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του, το παιδί προσαρμόστηκε ικανοποιητικά, συμμετέχει ευχάριστα στις δραστηριότητες της Κλινικής, έχει καλή επικοινωνία με το προσωπικό και τα άλλα παιδιά και δεν λαμβάνει κανενός είδους φαρμακευτική αγωγή.

Το παιδί είχε επισκεπτήρια από την μητρική γιαγιά και την μητρική θεία, κατά το οποίο αναγνώρισε με χαρά τις συγγενείς του, και είχε καλή συναισθηματική αλληλεπίδραση μαζί τους.

Η ιατρική φροντίδα του παιδιού  είναι η συνήθης που ακολουθείται σε όλα τα παιδιά που εισάγονται κατόπιν παρόμοιας εισαγγελικής παραγγελίας».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ