Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τη δολοφονία της παιδοψυχιάτρου: Έπρεπε να σκοτώσω τον δράκο

Παραλήρημα που προκαλεί αλλεπάλληλα σοκ με αναφορές σε «πράσινους δράκους», «σαύρες» και «θεούς» αποτελεί η απολογία ενώπιον του ανακριτή Λαμίας του 39χρονου που σκότωσε την παιδοψυχίατρο μέσα στο σπίτι της.

«Η Θώμη ήταν η κρυφή μου δύναμη, η ασπίδα της νόησης, η θεά Αθηνά» είπε ο 39χρονος, υποστηρίζοντας ότι κρατούσαν τον έρωτά τους μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, όπως επιθυμούσε η 45χρονη.

«Έχουμε μεγάλη προδοσία»

«Την πήρα τηλέφωνο, της είπα ότι τη χρειάζομαι γιατί έχουμε σοβαρό πρόβλημα. Έφτασα στη Λαμία. Ανεβήκαμε στο διαμέρισμα. Της είπα ”θεά μου, χρειάζομαι την νόησή σου, έχουμε μεγάλη προδοσία”. Κάτσαμε στην κουζίνα, έφερε κρασί, ήπια ένα ποτήρι, μου έβαλε κι άλλο. Άρχισα να της λέω γεγονότα, καταστάσεις και πιθανούς προδότες για να τα βάλουμε σε σειρά. Μετά γράφαμε στο κινητό της. Ημουν ανήσυχος, έφερνα γύρους στο σπίτι. Η έντασή μου ήταν τεράστια. Πήγε να ανοίξει έναν καναπέ, εγώ ξεντύθηκα, την πήρα από το χέρι, της είπα μωρό μου έλα στο κρεβάτι, ξάπλωσε δίπλα μου» περιέγραψε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες ο 39χρονος δολοφόνος της 45χρονης παιδοψυχιάτρου και συνέχισε λέγοντας:

«Πήγα να τη φιλήσω, με σταμάτησε και μου είπε: “Είσαι ένας καθαιρεμένος πρόεδρος και μπορεί να είσαι και ανθέλληνας”. Συναντιόμασταν κρυφά και κάναμε έρωτα σε ξενοδοχεία στη Λαμία. Είχε σχέση με έναν ναυτικό και γι’ αυτό ήθελε να κρατήσω μυστικό τη σχέση μας. Της είπα ”βρωμιάρα, με εκμεταλλεύτηκες για να περνάς καλά, με πρόδωσες και τον αγώνα μας και το έθνος μας” και της έδωσα χαστούκι. Έπεσε πίσω στο κρεβάτι. Με έσπρωξε. Σήκωσα το κεφάλι μου και στο κρεβάτι ήταν ένας δράκος ζωντανός πράσινος. Έπρεπε να σκοτώσω τον δράκο». 

«Στο δωμάτιο πετούσαν σαύρες, απόκοσμα πλάσματα, πάλευα, ”κόψε το κεφάλι” μου έλεγαν” για να μη βγάζει και άλλα. Τη Θώμη δεν τη σκότωσα, αυτή με καθοδηγούσε, μου έλεγε τι θα κάνω. Το πρωί της επόμενης μέρας, μου έλεγε ”πέρασε η ώρα, πρέπει να φύγουμε, θα έρθουν να σε σκοτώσουν”. Όταν είδα το ρολόι του αμαξιού, ήταν 6 το πρωί. Φύγαμε μαζί και μου έλεγε που να στρίβω και που να σταματάω”.

 

Πηγή: Espresso

Διαβάστε επίσης:

Όλες οι κινήσεις του κατηγορουμένου μετά τη δολοφονία της παιδοψυχιάτρου – ΒΙΝΤΕΟ

Δολοφονία παιδοψυχιάτρου: Την σκότωσε γιατί τον απέρριψε – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ