Νέα στοιχεία στην υπόθεση Παντελίδη – Το DNA στο μοιραίο Τζιπ

Στα χέρια της οικογένειας Παντελίδη βρίσκονται νέα στοιχεία – φωτιά από τρεις ειδικούς για το τροχαίο της 18ης Φεβρουαρίου, στο οποίο βρήκε τον θάνατο ο άτυχος τραγουδιστής. Τα πορίσματα των πραγματογνωμόνων όπως αποκαλύπτει η Espresso ανατρέπουν το σκηνικό για όσα συνέβησαν στην καμπίνα του μαύρου τζιπ, καθώς στη θέση του συνοδηγού βρέθηκε αποκλειστικά και μόνο το DNA του Παντελή Παντελίδη, ενώ στο τιμόνι και στο κάθισμα του οδηγού ανιχνεύτηκε βιολογικό υλικό γυναίκας.

«Στη θέση του συνοδηγού έχουν γίνει πολλές δειγματοληψίες και σε όλες το μόνο γενετικό υλικό που ανιχνεύεται είναι του Παντελή Παντελίδη και όχι γυναίκας είτε είναι στο παράθυρο – τζάμι, είτε στο κάθισμα, είτε στον υπόλοιπο περιβάλλοντα χώρο. Δεν υπάρχει γενετικό υλικό άλλου προσώπου στη θέση του συνοδηγού» τόνισε ο γενετιστής – μοριακός βιολόγος Γιώργος Φιτσιάλος, τον οποίο όρισαν οι συγγενείς του 32χρονου τραγουδιστή.

Ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο που αναφέρει στο πόρισμά του ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας Παντελίδη είναι ότι:«υπάρχει ένα αιματηρό γενετικό αποτύπωμα γένους θηλυκού, το οποίο βρίσκεται μόνο στη θέση του οδηγού». Όπως αποκαλύπτει ο κ. Φιτσιάλος δεν αποκλείεται σύντομα να ζητηθεί επανεξέταση κάποιων πειστηρίων ή ακόμα και συμπληρωματικές αναλύσεις.

Πηγή: Espresso

Διαβάστε επίσης:

Μόνο το DNA του Παντελίδη στη θέση του συνοδηγού λέει ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας – ΒΙΝΤΕΟ

Φωτογραφίες-σοκ από το μοιραίο τζιπ του Παντελή Παντελίδη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ