Διεθνές κύκλωμα ναρκωτικών έκρυβε το χασίς μέσα σε τρόφιμα – ΦΩΤΟ

Μέσα σε εμπορεύματα οικοσκευής και βρώσιμων προϊόντων μετέφεραν τα φορτία της κάνναβης στη Γερμανία, τα μέλη της σπείρας, με διεθνή δράση, που εξαρθρώθηκε από την Δίωξη Ναρκωτικών Αττικής, σε συνεργασία με τις αστυνομικές αρχές της Γερμανίας, καθώς και την Δίωξη Ναρκωτικών της Θεσσαλονίκης και τη συνδρομή του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν τέσσερις Έλληνες, (τρία στην Ελλάδα και ένα στην Γερμανία) και κατασχέθηκαν συνολικά 266 κιλά ακατέργαστης κάνναβης και δύο νταλίκες διεθνών μεταφορών.

Όπως προέκυψε από τις έρευνες που ολοκληρώθηκαν χθες, η εγκληματική οργάνωση εισήγαγε από την Αλβανία, με φορτηγά διεθνών μεταφορών, μεγάλες ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης στη χώρα μας, όπου την αποθήκευε, την συσκεύαζε και στη συνέχεια την προωθούσε σε χώρες της Δυτικής Ευρώπης.

Οργανωτής των μεταφορών ναρκωτικών και παραλήπτης στην Γερμανία, φέρεται ότι ήταν ένας 58χρονος Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη στο πλαίσιο της συντονισμένης επιχείρησης, από την γερμανική αστυνομία.

Από τις ελληνικές αρχές συνελήφθησαν ένας 51χρονος οδηγός νταλίκας, η οποία εντοπίστηκε στην Ηγουμενίτσα και ο 48χρονος συνοδός του και ένας 61χρονος ιδιοκτήτης εταιρείας, σε αποθήκη της οποίας, στη Θεσσαλονίκη, βρέθηκε μέρος της κάνναβης που κατασχέθηκε.

Διαβάστε επίσης:

Ένταση στη συγκέντρωση των κατοίκων του Αιτωλικού για το θέμα του νερού – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ