Γιος τραγουδιστή σε συμμορία εκβιαστών – Απειλούσαν με απαγωγές και έκαιγαν αυτοκίνητα

Μέλος συμμορίας εκβιαστών φέρεται πως ήταν γιος πασίγνωστου λαϊκού τραγουδιστή. Το συγκεκριμένο άτομο έχει συλληφθεί μαζί με άλλους δύο άνδρες από την ασφάλεια Αττικής, καθώς υπάρχουν καταγγελίες που το εμπλέκουν με την εκβίαση μεσιτών ακινήτων, εργολάβων και αγοραστών σπιτιών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες εγκέφαλος της σπείρας των εκβιαστών φέρεται πως είναι ένας γνωστός μεσίτης της Αττικής. Ο μεσίτης, ήρθε σε αντιπαράθεση με κατασκευαστές οικοδομών, οι οποίοι είχαν απευθυνθεί σε αυτόν προκειμένου να πουλήσουν τα νεόδμητα ακίνητα τους. Οι ιδιοκτήτες των ακινήτων όμως κατάφεραν πρώτοι να βρουν αγοραστές και ενοικιαστές με αποτέλεσμα ο μεσίτης να μην πάρει το προβλεπόμενο ποσοστό του.

Από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε και ο εφιάλτης τόσο των εργολάβων όσο και των ιδιοκτητών των σπιτιών με τον μεσίτη να εκβιάζει τα άτομα προκειμένου να πάρει το ποσοστό του.

Τα μέλη της συμμορίας δεν δίσταζαν να απειλούν ακόμη και με απαγωγή τους αγοραστές, αλλά και μέλη των οικογενειών τους. Μέχρι αυτή τη στιγμή έχουν διαλευκανθεί τρεις υποθέσεις. Σε μια περίπτωση μάλιστα, στις 16 Νοεμβρίου, δεν δίστασαν να κάψουν το αυτοκίνητο ενός αγοραστή ακινήτου ώστε να τον «πείσουν» να τους δώσει τα χρήματα.

Οι τρεις συλληφθέντες, οδηγήθηκαν την Παρασκευή στον εισαγγελέα και θα απολογηθούν την Τρίτη στον ανακριτή.

Διαβάστε επίσης:

Εργασιακός μεσαίωνας στην Αργολίδα – Εξανάγκαζαν Ρουμάνους να δουλεύουν χωρίς αμοιβή

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ