Παγετός το πρωί – Έως και 17 βαθμούς η θερμοκρασία

Την Παρασκευή ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος και μόνο στα δυτικά θα υπάρχουν νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές. Κατά τόπους παγετός τη νύχτα και νωρίς το πρωί στα κεντρικά και βόρεια Ηπειρωτικά.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 που θα στραφούν σε δυτικούς μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Σε Μακεδονία και Θράκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά και από το βράδυ στα υπόλοιπα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία δυτικοί στα ανατολικά τοπικά μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στη δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -8 έως 5 και στις υπόλοιπες περιοχές από -4 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα νότια βορειοδυτικοί 4 με 5μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 16, ενώ στην Ήπειρο από -3 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο γενικά αίθριος αναμένεται ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 που βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς και θα ενισχυθούν στα νότια στα 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στα βόρεια θα κυμανθεί από -2 έως 12 και στα νότια 3 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις στην Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 6 που βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς και μέχρι το βράδυ θα ενισχυθούν τοπικά στα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένονται λίγες παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια μεταβλητοί 3 με 4 και στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 7 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ