Εικόνες καταστροφής από την κακοκαιρία στη Λέσβο – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Σοβαρά προβλήματα προκάλεσε η κακοκαιρία που έπληξε τη Λέσβο. Σε συναγερμό βρίσκονται από χθες το απόγευμα οι κάτοικοι και οι φορείς της Καλλονής ενώ η Πυροσβεστική Υπηρεσία δίνει μεγάλο αγώνα.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, σπίτια και επιχειρήσεις πλημμύρισαν από τα ορμητικά νερά του ποταμού Αχέρωνα που υπερχείλισε νωρίς το βράδυ της Δευτέρας.

Aργά το βράδυ υπερχείλισε και ο ποταμός Τσικνιάς δημιουργώντας τεράστια προβλήματα στην Σκάλα Καλλονής, ενώ κλειστά θα παραμείνουν σήμερα, σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Καλλονής, τα σχολεία.

Μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook ο Αντιδήμαρχος Καλλονής Ταξιάρχης Βέρρος ανέφερε τα ξημερώματα: «110 χιλ βροχής -μέχρι τώρα. Μέσα σε λίγες ώρες είναι πολλά. Υπήρξαν κάποια προβλήματα με 2-3 φρεάτια τα οποία θα ελέγξουμε αυριο. Προβλήματα στις εκβολές ποταμών και κάποιες κατολισθήσεις προς τα Παρακοιλα αντιμετωπίστηκαν άμεσα. Οι κακοτεχνίες στο δίκτυο του Βιολογικού παράγουν άμεσα αποτελέσματα. Ήταν τα όμβρια διοχετεύονται στο δίκτυο του βιολογικού το αποτέλεσμα είναι να μην δουλεύει τίποτα και να χορεύουν τα καπάκια των φρεατίων. Οι αυξομειώσεις στην τάση του ρεύματος είναι επίσης η αιτία της διακοπής της υδροδότησης που υπάρχει τώρα και προσπαθούμε να αποκαταστήσουμε. Τα σχολεία αύριο κλειστά.»

Δείτε το βίντεο:

Πήγη: lesvospost.gr, lesvosnews.gr, kalloninews.gr

Πηγή βίντεο: facebook

Διαβάστε επίσης:

Tα πρώτα χιόνια έπεσαν στη Θεσσαλονίκη – ΦΩΤΟ

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού – Ισχυρές βροχές και χιόνια και στα βόρεια προάστια

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ