Η «γυναίκα – αράχνη» που δήλωνε δημοσιογράφος και συνελήφθη για απάτη 250.000 ευρώ

Η 44χρονη «γυναίκα – αράχνη», η οποία συνελήφθη, είχε υπογράψει με διαδικασίες εξπρές συμφωνητικά συγχρηματοδοτούμενων έργων από ευρωπαϊκά προγράμματα για εκδηλώσεις στη Μακεδονία και στη Θράκη, που δεν υλοποίησε.

Η «γυναίκα – αράχνη» με καταγωγή από τη Δράμα συνελήφθη στη Γλυφάδα, καταζητούμενη για απάτη… μετά μουσικής και για εικονικές συναυλίες που διοργάνωνε ειδικά στην πόλη της, και μάλιστα με την ιδιότητα  της δημοτικής υπαλλήλου, αφού είχε καταφέρει να διοριστεί πολλά χρόνια πριν στη νομαρχία της Καβάλας.

Χρησιμοποιώντας ως επάγγελμα της αυτό το της «δημοσιογράφου της ΕΡΤ» ή «του στελέχους στην τηλεόραση», υποσχόταν σε κατά τόπους δήμους της Θράκης και της Μακεδονίας πως μπορεί να τους κλείσει συμφωνίες με πασίγνωστους Έλληνες καλλιτέχνες και ειδικά με την Γλυκερία, καθώς η 44χρονη δήλωνε ότι είναι στενή της φίλη και έδειχνε να έχει μία εμμονή να χρησιμοποιεί το όνομά της, αλλά με την τραγουδίστρια νε έχει πλήρη άγνοια, σύμφωνα με την εφημερίδα “Freddo��.

Η 44χρονη κατηγορήθηκε και φυγοδικούσε για την παράνομη εκταμίευση 220.000 ευρώ για τη διοργάνωση εκδηλώσεων, οι οποίες, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, δεν έγιναν, αν και οι αμοιβές υποτίθεται πως δόθηκαν κανονικά.

Το όνομα της συλληφθείσας δεσπόζει και στη λίστα των μεγαλοοφειλετών του Δημοσίου, με χρέος πάνω από 250.000 ευρώ.

Πηγή: Freddo

Διαβάστε επίσης:  

Συνελήφθη η «γυναίκα-αράχνη» της Καβάλας

Ανατροπή – σοκ στο θρίλερ της εξαφάνισης του κτηνοτρόφου από το Ωραιόκαστρο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ