Θύμα διάρρηξης ο Νίκος Βέρτης

Στο μάτι «επαγγελματιών» διαρρηκτών μπήκε το βράδυ της Τετάρτης η μεζονέτα του Νίκου Βέρτη στη Βούλα, με ένα «χτύπημα» που παραπέμπει στη μαφία των Ρομά. Οι αστυνομικοί έβαλαν στο κάδρο των ερευνών ασύλληπτα μέλη της μαφιόζικης συμμορίας, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεχίζουν τις επιθέσεις, με στόχο χρηματοκιβώτια γεμάτα μετρητά και κοσμήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso, η διάρρηξη σημειώθηκε την ώρα που ο τραγουδιστής δεν βρισκόταν στο σπίτι του. Οι δράστες παραβίασαν το παράθυρο του πρώτου ορόφου και κατάφεραν να εισβάλουν στο εσωτερικό του σπιτιού, αφού είχαν απενεργοποιήσει τον συναγερμό.

Στη συνέχεια, φέρεται ότι εντόπισαν ένα μικρό χρηματοκιβώτιο, το οποίο πήραν μαζί τους. Σύμφωνα με όσα κατέγραψαν οι αστυνομικοί, που ενημερώθηκαν από τον Νίκο Βέρτη για την κλοπή, το χρηματοκιβώτιο περιείχε μετρητά ύψους περίπου 3.000 ευρώ, κοσμήματα και ρολόγια αξίας.

Έρευνες

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες, για την εξιχνίαση της διάρρηξης στη Βούλα εξετάζουν όλες τις πιθανότητες και είναι πεπεισμένοι ότι οι Ρομά λήσταρχοι είχαν καλό πληροφοριοδότη με άνεση στα μεγάλα σαλόνια, ο οποίος τους έδινε (με το αζημίωτο) ακριβείς πληροφορίες για τις βίλες των VIPs.

Ο πληροφοριοδότης αποκαλούνταν «Έλληνας»από τους εμπλεκόμενους στη μαφία και οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για την ταυτοποίησή του.

ΠΗΓΗ: Espresso

Διαβάστε επίσης:

Σε χρόνο dt άλλαζε το χρώμα και τις πινακίδες των ΙΧ η σπείρα με τις Φεράρι

Ο Τσαουσόπουλος για τη σπείρα με τις Φεράρι: Μου πέταγαν πέτρες καθώς έφευγαν

Έτσι «έγδυσε» τους διάσημους η σπείρα με τις Φεράρι

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ