Τραγωδία στην Εύβοια – Πέθανε μητέρα και τα δίδυμά της

Βυθισμένα στο πένθος είναι τα Στύρα Ευβοίας, καθώς μετά τον τραγικό θάνατο μίας 42χρονης μητέρας, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή έξω από το μαιευτήριο πριν γεννήσει τα δίδυμα αγοράκια της, έχασαν τη ζωή τους και τα δύο βρέφη.

Σύμφωνα με το eviatop, τα δύο βρέφη είχαν γεννηθεί με καισαρική τομή και νοσηλεύονταν στη Εντατική Μονάδα Νεογνών στο νοσοκομείο Παίδων, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν, βυθίζοντας στη θλίψη τον πατέρα τους, ο οποίος δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πόσο σκληρά τον χτύπησε η μοίρα.

Η 42χρονη γυναίκα, πριν από τρεις εβδομάδες, ένιωσε αδιαθεσία λίγες ημέρες πριν από τον προγραμματισμένο της τοκετό.

Σύμφωνα με τον σύζυγό της, η γυναίκα του ανέβασε ξαφνικά πίεση και δεν αισθανόταν καλά. Αμέσως ειδοποιήθηκε ο γιατρός της, ο οποίος και της είπε να πάρει ένα χάπι και να ξαπλώσει. Δυστυχώς δεν υπήρξε καμία βελτίωση και η 42χρονη έχασε τις αισθήσεις της.

Έντρομος ο σύζυγός της την μετέφερε στο μαιευτήριο, όπου θα γεννούσε ήταν όμως ήδη αργά. Η άτυχη γυναίκα ήταν ήδη νεκρή και οι γιατροί έτρεξαν να φέρουν στον κόσμο με καισαρική τα δύο δίδυμα αγοράκια που κυοφορούσε.

Από εκείνη τη στιγμή, τα δύο βρέφη έδωσαν σκληρή μάχη για να κρατηθούν στη ζωή, όμως τελικά δεν τα κατάφεραν και άφησαν την τελευταία τους πνοή.

Διαβάστε επίσης:

Ξέσπασε ο πατέρας του Γιακουμάκη: Ποιος νοιάστηκε για τον Βαγγέλη; – Τι είπαν οι μάρτυρες

Επεισόδιο στο νοσοκομείο Γεννηματά – Άνδρας σπάει τζάμια και απειλεί ότι θα αυτοκτονήσει – ΤΩΡΑ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ