Βόλος – Πιάστηκαν στα χέρια για 40 ευρώ

Στα χέρια ήρθαν δύο άνδρες σε κρεοπωλείο του Βόλου προχθές το βράδυ. Αφορμή ήταν το ποσό των 40 ευρώ που χρωστούσε ο πελάτης στον ιδιοκτήτη του κρεοπωλείου.

Όλα ξεκίνησαν όταν επαγγελματίας και πελάτης, οι οποίοι μάλιστα είναι γνωστοί μεταξύ του��, καθώς είναι γείτονες, δε συμφωνούσαν για το ποσό της οφειλής και όταν ο τελευταίος είπε ότι δεν είχε χρήματα για να πληρώσει, τότε ο κρεοπώλης αλλά και ένας φίλος του, που βρισκόταν στο κατάστημα, άρχισαν να επιτίθενται στον πελάτη.

Το περιστατικό συνέβη την Κυριακή γύρω στις 11 το βράδυ. Το κρεοπωλείο δεν λειτουργούσε, όμως μέσα ήταν ο ιδιοκτήτης του με έναν φίλο του. Ο 43χρονος πελάτης περνώντας έξω από το κατάστημα, είδε ότι αυτό είχε κόσμο κι έτσι μπήκε μέσα για να μιλήσει στον ιδιοκτήτη.

Στη συνέχεια τα πνεύματα οξύνθηκαν και η κόντρα εκτονώθηκε με συμπλοκή. Σύμφωνα με τη μήνυση, ο 43χρονος ισχυριζόταν ότι για τα κρέατα που αγόρασε το προηγούμενο διάστημα είχε οφειλή 10 ευρώ, ενώ ο κρεοπώλης από την άλλη επέμενε ότι η οφειλή ήταν 40 ευρώ.

Όταν ο πελάτης ισχυρίστηκε ότι δεν είχε μαζί του χρήματα, τότε ο φίλος του κρεοπώλη άρχισε να φωνάζει «πλήρωσε τον άνθρωπο». Ο 43χρονος καταγγέλλει ότι ο φίλος του επαγγελματία άρχισε να τον χτυπά πρώτος.

Η συμπλοκή έγινε αντιληπτή από τους περιοίκους, οι οποίοι τρομαγμένοι κάλεσαν την Αστυνομία.

Ο 43χρονος διακομίστηκε στο Νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, καθώς χτύπησε στο πρόσωπό του.

Αστυνομικοί του Τμήματος Βόλου συνέλαβαν τους δύο κατηγορούμενους χθες το πρωί και τους οδήγησαν στο Αυτόφωρο. Ωστόσο, η Εισαγγελία Βόλου, σύμφωνα με πληροφορίες, αποφάσισε να διερευνήσει περαιτέρω την υπόθεση.

Η δικογραφία της υπόθεσης ανατέθηκε στον Πταισματοδίκη Βόλου για να πραγματοποιήσει προκαταρκτική προκειμένου να διαπιστωθεί εάν οι καταγγελλόμενες σωματικές βλάβες τελέστηκαν πράγματι.

Πηγή: taxydromos.gr

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση του Ιερώνυμου στον Φίλη: Είναι ένας προβληματικός άνθρωπος – ΒΙΝΤΕΟ

Ισοδύναμα με Master τα πτυχία των Πολυτεχνείων και του Γεωπονικού

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ