Τρεις οι πιθανοί στόχοι της βομβιστικής επίθεσης στα Εξάρχεια – ΒΙΝΤΕΟ

Προκήρυξη ανάληψης ευθύνης περιμένουν οι Αρχές της αντιτρομοκρατικής, προκειμένου να ξεκαθαριστεί ποιος ήταν ο στόχος των βομβιστών, μετά την έκρηξη αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού το βράδυ της Τετάρτης στα Εξάρχεια.

Οι πιθανοί στόχοι, είναι το βιβλιοπωλείο «Ελεύθερη σκέψη», το σπίτι της εισαγγελέα εφετών, Γεωργίας Τσατάνη, ή το αυτοκίνητο του αστυνομικού, κάτω από το οποίο ήταν τοποθετημένος ο αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός.

Ο άνδρας που τηλεφώνησε για να προειδοποιήσει, έκανε αναφορά για τοποθέτηση βόμβας στην οδό Ιπποκράτους 112, χωρίς να δίνει περισσότερες πληροφορίες.

Οι Αρχές εξακολουθούν να διεξάγουν έρευνα στο σημείο και πλέον περιμένουν τα αποτελέσματα των εγκληματολογικών εργαστηρίων, ωστόσο σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, από την έκρηξη έχει προκληθεί κρατήρας στο σημείο, ενώ σημαντικές είναι και οι υλικές ζημιές που έχουν προκληθεί στη γειτονιά.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι από τα τέλη Σεπτεμβρίου, η φρουρά που προστάτευε την οικία της εισαγγελέα, έχει αφαιρεθεί, με την κ. Τσατάνη να κάνει ένσταση για τη συγκεκριμένη απόφαση, και σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την επίθεση θεωρείται πολύ πιθανό η φρουρά της να επιστρέψει.

Τον τελευταίο καιρό, οι δικαστικοί αποτελούν στόχο των αντιεξουσιαστικών ομάδων οι οποίοι μάλιστα σε ανακοινώσεις τους, έχουν προειδοποιήσει ότι στόχος τους είναι και αστυνομικοί.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Ο Έλληνας πρόεδρος των Chicago Bears

Παγκόσμια Ημέρα Όρασης – Χρήσιμες συμβουλές για την υγιεινή και φροντίδα των ματιών

Θρήνος στη Βέροια για τον θάνατο της 30χρονης εγκύου και του μωρού της

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ