Έντονα καιρικά φαινόμενα και καταστροφές στο Αγρίνιο – ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ

Έντονα καιρικά φαινόμενα εκδηλώθηκαν λίγο μετά τις 5:00 το απόγευμα, με διάρκεια περίπου μισής ώρας, στην πόλη του Αγρινίου αλλά και γενικότερα σε όλη την Δυτική Ελλάδα.

Πολλές ήταν οι κλήσεις, σχεδόν 30 στον αριθμό, που δέχθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αγρινίου για απομάκρυνση πεσμένων δέντρων και απεγκλωβισμούς από ανελκυστήρες μιας και υπήρχε και ολιγόωρη διακοπή ρεύματος.

Από τους πολύ έντονους ανέμους ένα από τα δέντρα που έσπασαν και έπεσαν βρισκόταν στη οδό Ελ. Βενιζέλου απέναντι από το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου. Από θαύμα δεν έπεσε πάνω σε διερχόμενο αυτοκίνητο έλεγαν οι περίοικοι που ήταν μπροστά στο περιστατικό.

Δείτε το βίντεο από το agrinioreport.com:

Άμεσα κλήθηκε και έφτασε στο σημείο τόσο η Π.Υ όσο και η Τροχαία για την απομάκρυνση του δέντρου από το οδόστρωμα καθώς και για την ρύθμιση της κυκλοφορίας αντίστοιχα.

Σύμφωνα με το agrinioreport.com, χωρίς τηλεφωνικές γραμμές και πρόσβαση στο ίντερνετ για περισσότερο από μια ώρα παρέμεινε μεγάλο κομμάτι της πόλης, ενώ και σε κάποια σημεία άργησε αρκετά η αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης λόγω των δέντρων που έπεσαν πάνω σε κολώνες της ΔΕΗ .

Τα σημεία που αντιμετώπισαν τέτοια προβλήματα από την κακοκαιρία είναι Αγρίνιο, Αγγελόκαστρο, Βαρειά Θέρμου, Γουριώτισσα, Κεράσοβο, Πλάτανο και Σπολάιτα ενώ ακόμη και σκεπές ξηλώθηκαν σε σπίτια σε ορεινά χωριά του Θέρμου.

ΠΗΓΗ: Agrinioreport.com

Διαβάστε επίσης:

Πλημμύρες και μεγάλα προβλήματα από την κακοκαιρία στη νότια Κέρκυρα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ