Αυτό είναι το κοριτσάκι που ζούσε σε καταυλισμό τσιγγάνων στον Τύρναβο – ΦΩΤΟ

Η ΕΛ.ΑΣ έδωσε το βράδυ της Τρίτης στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες του 6χρονου κοριτσιού που βρέθηκε να ζει σε καταυλισμό τσιγγάνων στον Τύρναβο σε μία προσπάθεια να βρεθούν οι βιολογικοί του γονείς.

Η ανήλικη προσφωνείται με το όνομα Νικολέτα ή ΤΑΤΟ. Διέμενε στον Τύρναβο και για την υπόθεση της έχουν συλληφθεί τρία άτομα, στα οποία απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες κατά περίπτωση της αρπαγής ανηλίκου, υπόθαλψη εγκληματία, παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών και όπλων και της κλοπής.

Δύο εκ των συλληφθέντων ισχυρίζονταν ότι είναι οι γονείς του. Έγινε η απαραίτητη εξέταση και αποδείχθηκε ότι δεν είναι οι βιολογικοί γονείς του 6χρονου κοριτσιού, για το οποίο δεν υπήρχε δήλωση εξαφάνισης ή αρπαγής. 

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας (2) μηνών, αποσκοπεί στη διακρίβωση των στοιχείων ταυτότητας της ανήλικης και των βιολογικών γονέων της, καθώς και στον εντοπισμό αυτών ή άλλων πλησιέστερων συγγενών της.

Παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 2410-683171και 2410-683157, της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας.

Δείτε τη φωτογραφία:

Διαβάστε επίσης:

Άρπαξαν 6χρονο κοριτσάκι στον Τύρναβο – Οι ομοιότητες με την υπόθεση της μικρής Μαρίας στα Φάρσαλα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ