Ιδιοκτήτης καντίνας κυνήγησε τους υπαλλήλους που πήγαν να του κόψουν το ρεύμα

Επεισοδιακή ήταν η προσπάθεια υπαλλήλων του ΔΕΔΔΗΕ να κόψουν το ρεύμα σε ιδιοκτήτη παραθαλάσσιας καντίνας, σε περιοχή δίπλα στο Μπαλί Ρεθύμνου, ο οποίος χρωστούσε 8.500 ευρώ. 

Δύο υπάλληλοι του ΔΕΔΔΗΕ, μπήκαν στην καντίνα και ζήτησαν από τη σύζυγο του ιδιοκτήτη, που βρισκόταν στην αυλή, το αφεντικό. Στη θέα τους ο ιδιοκτήτης άρχιζε να φωνάζει, να βρίζει και να πετά διάφορα αντικείμενα προς το μέρος τους.

Αμέσως οι υπάλληλοι τράπηκαν σε φυγή και βρήκαν καταφύγιο σε διπλανή καντίνα. Μετά από λίγη ώρα όταν ο ιδιοκτήτης έδειξε να έχει ηρεμήσει, το συνεργείο έκανε και δεύτερη απόπειρα να κόψει το ρεύμα.

Αυτή τη φορά ο άνδρας φάνηκε πιο συναινετικός και ήρεμος αλλά με οργή στο βλέμμα. Η γυναίκα του τον απομάκρυνε προς την αυλή και άφησαν το συνεργείο να κάνει την δουλειά του.

Ένας από τους υπαλλήλους μετά τη διακοπή του ρεύματος, ρώτησε τη γυναίκα γιατί δεν πλήρωναν τους λογαριασμούς του ρεύματος, που πλέον φτάνουν τα 8.500 ευρώ, για να πάρουν την απάντηση: « Έχω τρία χρόνια να δω λογαριασμό, μόλις μου έρχεται τον πετάω αμέσως στα σκουπίδια, γιατί δεν έχω λεφτά να πληρώσω…»

Υπενθυμίζουμε πως παρόμοιο περιστατικό είχε συμβεί πάλι στις 7 Σεπτεμβρίου 2016 στις Ασίτες Ηρακλείου.

Πηγή: ekriti.gr

Διαβάστε επίσης:

Συνελήφθη απότακτος αστυνομικός με πέντε κιλά χασίς

Γάλλοι τουρίστες κάνουν κανό στους πλημμυρισμένους δρόμους της Κρήτης – ΒΙΝΤΕΟ

Του έστειλε το χασίς μέσα σε… παπούτσι με κούριερ

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ