Καταγγελία δημοσιογράφου από την Λέσβο για βίαια επίθεση

Επίθεση από έναν ηλικιωμένο στη Λέσβο αναφέρει πως δέχτηκε η δημοσιογράφος Ανθή Παζιάνου μέσω ανάρτησης της στην προσωπική της σελίδα στο facebook.

Η δημοσιογράφος υποστηρίζει πως ενώ πλησίαζε στο hotspot της Μόριας είδε έναν 70χρονο να χτυπά τρεις γυναίκες από τη Συρία. Όταν του ζήτησε να σταματήσει, ο ηλικιωμένος αρχικά την έβρισε και στη συνέχεια επιτέθηκε στη δημοσιογράφο τραβώντας την από τα μαλλιά.

Ήδη η αστυνομική διεύθυνση του νησιού έχει ενημερωθεί για το περιστατικό.

Διαβάστε την ανάρτηση της δημοσιογράφου:

«Η κατάσταση ξεφεύγει και το σκηνικό είναι στημένο

Ήμουν στη Μόρια για να δω τα επεισόδια, έξω από το Κέντρο Κράτησης. Φεύγοντας με το αμάξι είδα στο δρόμο έναν άντρα άνω των 70 να σηκώνει το χέρι του σε τρεις γυναίκες από τη Συρία με τα τέσσερα παιδιά τους!

Του φώναξα “τι κάνεις ρε εκεί;” Και μου απάντησε: “Μην το συνεχίζεις γιατί θα γ@@@ω εσένα. Αυτές οι π@@@ς πρέπει να φύγουν από δω”. “Άσε τις γυναίκες ήσυχες ρε” του λέω.

Ήρθε στο αμάξι ενώ ήμουν εν κινήσει και μου τράβηξε τα μαλλιά. Άνοιξα την πόρτα για να τον απωθήσω και συγχρόνως έκανα νόημα στις γυναίκες να μπουν γρήγορα στο αμάξι να ξεφύγουν.

Πριν λίγο έμαθα ότι δύο άνω των 70 την έπεσαν σε μέλη ΜΚΟ και τους είπαν να μη φοράνε αυτά τα μπλουζάκια και να φύγουν από το νησί».

Διαβάστε επίσης:

Επεισόδια στη Μυτιλήνη – Ακροδεξιοί χτύπησαν γυναίκες κατά τη διάρκεια πορείας

Ένταση στη Μόρια – Εκκενώθηκε το hot spot

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ