Αγνοείται κυβερνήτης ιστιοπλοϊκού – Σε εξέλιξη οι έρευνες

Ο κυβερνήτης ενός ιστιοπλοϊκού σκάφους αγνοείται, από χθες τη νύχτα, στον νότιο Παγασητικό. Το θαλάσσιο ατύχημα συνέβη περίπου στις 9.30 το βράδυ και σήμανε άμεσα συναγερμός τόσο στον Θάλαμο Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος, όσο και στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου όταν ο κυβερνήτης ιστιοφόρου γαλλικής σημαίας έπεσε στη θάλασσα για να ξεπλέξει σχοινί από την προπέλα και έκτοτε αγνοείται.

Στο ιστιοπλοϊκό σκάφος επέβαιναν δύο ακόμα άτομα, που όταν είδαν ότι ο κυβερνήτης δεν ανέβαινε στην επιφάνεια της θάλασσας κάλεσαν σε βοήθεια τις λιμενικές Αρχές.

Σκάφος του Λιμενικού από τον Βόλο έσπευσε αμέσως στην περιοχή Παλαιό Τρίκερι και άρχισε τις έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου, ενώ παράλληλα επιχειρούσαν άλλα τρία ιδιωτικά σκάφη με δύτες δίχως όμως αποτέλεσμα έως και τις 11.30 το βράδυ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έρευνες επικεντρώνονταν νότια του λιμανιού του νησιού του Τρίκερι σε απόσταση από την ακτή 50 μέτρων. Οι έρευνες συνεχίζονται και σήμερα με το πρώτο φως της ημέρας για τον εντοπισμό του κυβερνήτη του ιστιοπλοϊκού σκάφους.

Διαβάστε επίσης:

Στο εδώλιο η διοίκηση της Γαλακτοκομικής σχολής για την υπόθεση Γιακουμάκη

Η ομολογία – σοκ του πατέρα της 4χρονης Άννυ

Σήμερα στις 3 το μεσημέρι η κηδεία του Αλέξανδρου Βέλιου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ