Η γνωριμία στο internet κατέληξε σε βιασμό και απειλές

Θύμα μιας εφιαλτικής υπόθεσης έπεσε μια 20χρονη κοπέλα, που βρέθηκε έρμαιο των ορέξεων και των απαιτήσεων ενός 31χρονου ο οποίος την εκβίασε με τις καυτές φωτογραφίες που η ίδια του είχε στείλει μέσω γνωστής σελίδας κοινωνικής δικτύωσης. Ο δράστης την εξανάγκασε να υποστεί τον βιασμό της αλλά στη συνέχεια την εκβίασε ξανά ότι θα αναρτούσε τις σκηνές από την επαφή της, ζητώντας της χρήματα.

Παρότι ο δράστης ήταν άγνωστος, η 20χρονη πείστηκε να του αποστείλει φωτογραφίες της σε άσεμνες στάσεις. Σύμφωνα με την καταγγελία της, μετά την αποστολή τους, ο 31χρονος την απείλησε ότι θα δημοσιοποιήσει τις φωτογραφίες στο διαδίκτυο και την έπεισε να συναντηθούν. 

Φοβισμένη εκείνη, δέχθηκε και τότε ο εκβιαστής την εξανάγκασε σε σεξουαλική επαφή, με το πρόσχημα ότι θα διαγράψει το επίμαχο υλικό. Ωστόσο, ο 31χρονος δεν σταμάτησε στον βιασμό της και συνέχισε να την εκβιάζει. Αυτή τη φορά την απείλησε πως είχε καταγράψει εν αγνοία της τον βιασμό της σε βίντεο και φωτογραφίες και θα ανέβαζε το υλικό στο διαδίκτυο, αν δεν ικανοποιούσε τις οικονομικές απαιτήσεις του.

Μάλιστα, απαίτησε 1000 ευρώ για να κρατήσει στο “συρτάρι” του το επίμαχο βίντεο και να μην το δημοσιοποιήσει, ενώ της ζήτησε να παραδώσει τα χρήματα σε μια 37χρονη φίλη του και όχι στον ίδιο. Αυτή ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και οδήγησε την 20χρονη να κάνει καταγγελία στην Αστυνομία, παρά τους φόβους της.

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έκανε ψηφιακή έρευνα και ανάλυση των δεδομένων της υπόθεσης, ενώ οι αστυνομικοί παρακολούθησαν από απόσταση τη συνάντηση της νεαρής με την 37χρονη. Μόλις της παρέδωσε μέρος του χρηματικού ποσού ύψους 300 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τη γυναίκα που τα παρέλαβε.

Αμέσως μετά αναζήτησαν τον 31χρονο, ο οποίος εντοπίστηκε λίγο αργότερα, συνελήφθη και έρευνες που έγιναν στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 5.535 ευρώ, δύο κινητά, ένας φορητός υπολογιστής και μια κάρτα  μνήμης που εξετάζονται από τους ειδικούς.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και παραπέμφθηκαν σε κύρια ανάκριση, με κατηγορίες κατά περίπτωση για βιασμό, παράνομη βία και εκβίαση κατά συναυτουργία.

 

Πηγή:espresso

 

Διαβάστε επίσης

71χρονος παιδόφιλος απείλησε με μαχαίρι 13χρονη στην Πάτρα

Συγκινεί το πανελλήνιο ο 6χρονος Κωστάκης που δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ