Κορωπί – “Έχω μετανιώσει” δήλωσε ο 41χρονος – ΒΙΝΤΕΟ

«Πάνω απ’ όλα κρίμα στην κοπέλα που έφυγε και δεν έφταιγε σε τίποτα», δήλωσε ο 41χρονος που πυροβόλησε τον πατέρα της 26χρονης συντρόφου του, η οποία είχε σκοτώσει την πρώην γυναίκα του στο Κορωπί.

«Έχω μετανιώσει παρά πολύ για ό,τι έχει γίνει. Δεν ήταν καλά η κοπέλα. Ο πατέρας φταίει για όλα. Έκανα λάθος που άφησα τη γυναίκα μου γι’ αυτή την κοπέλα. Ήθελα να επιστρέψω σπίτι μου. Τα είχαμε ξαναβρεί» είπε ο 41χρονος, ο οποίος κατά την έξοδό του από το γραφείο του Ανακριτή και Εισαγγελέα δέχθηκε λεκτική επίθεση από συγγενείς της άτυχης πρώην συζύγου του. 

Σύμφωνα με δηλώσεις του δικηγόρου του, Σταύρου Γεωργίου, «ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν ομόφωνα την προσωρινή κράτηση του πελάτη του γιατί οι αρχές φοβούνται συνέχεια επιθέσεων. Προτιμήθηκε να ηρεμήσει η κατάσταση κάτω, στην περιοχή. Εμείς θα επανέλθουμε με αίτηση αποφυλάκισης, κυρίως γιατί πρέπει να μεγαλώσουμε τα παιδιά. Δεν μπορούν να μεγαλώσουν στο περιβάλλον που εξέθρεψε έναν δολοφόνο. Ο πελάτης μου δεν έχει κοιμηθεί πέντε μέρες. Έχει ανησυχία».

Δείτε το βίντεο από το Star:

Διαβάστε επίσης:

Κορωπί – Προφυλακιστέος ο 41χρονος

Στο φως νέα “μυστικά” για το θρίλερ του Κορωπίου

Ζήτησε τα παιδιά της στη φυλακή η κατηγορούμενη για την ανθρωποκτονία στο Κορωπί – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ