Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού – Έρχονται καταιγίδες και χαλάζι

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία σύμφωνα με το οποίο αναμένονται καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές σε αρκετές περιοχές της χώρας, κυρίως από αύριο Τέταρτη έως και την Παρασκευή.

Πιο αναλυτικά:

1. Σήμερα Τρίτη τις απογευματινές μόνο ώρες καταιγίδες θα σημειωθούν στη Θράκη και πιθανόν την ανατολική Μακεδονία που τοπικά θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις.

2. Αύριο Τετάρτη από τις απογευματινές ώρες ισχυρές καταιγίδες θα σημειωθούν στη Μακεδονία, τη Θράκη και την Ήπειρο και κατά τη διάρκεια της νύχτας στη Θεσσαλία. Τα φαινόμενα θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις και πιθανόν ισχυρούς άνεμους.

3. Την Πέμπτη οι βροχές και καταιγίδες που θα σημειώνονται κατά περιόδους στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά, το κεντρικό και βόρειο Αιγαίο θα είναι κατά τόπους ισχυρές και κυρίως στα κεντρικά και βόρεια θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις.

4. Την Παρασκευή ο άστατος καιρός θα συνεχιστεί με ισχυρές βροχές και καταιγίδες κατά περιόδους κυρίως στη Μακεδονία, τη Θράκη, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου αλλά σταδιακά μέχρι το βράδυ θα εξασθενήσουν.

Διαβάστε επίσης

Συγκεντρώσεις με σύνθημα “Γκρεμίζουμε τη λιτότητα” την Τετάρτη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ