Εργολάβος κηδειών ο 48χρονος που εξέδιδε 15χρονη – ΦΩΤΟ

Ο 48χρονος συλληφθείς κατηγορείται ότι με τη βοήθεια μίας νεαρής Ελληνίδας ιερόδουλης, εξέδιδε το ανήλικο κορίτσι που είχε φύγει από το σπίτι του στο Μενίδι, επειδή ζούσε με τη μητέρα του σε ένα προβληματικό περιβάλλον.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, η 14χρονη, όσο περιφερόταν μόνη της, γνώρισε την 23χρονη ιερόδουλη, η οποία δέχθηκε να την φιλοξενήσει. Παράλληλα, την γνώρισε στα «αφεντικά» της, τον 48χρονο συλληφθέντα και την 50χρονη υπεύθυνη του οίκου ανοχής.

Ο 48χρονος δεν δυσκολεύτηκε να πείσει την ανήλικη ότι θα γέμιζε πλούτη αν πωλούσε το κορμί της και θα σταματούσε να ζει στην ανέχεια. Μάλιστα, φέρεται να έβαλε την πόρνη να την «προπονεί» με ταινίες σεξουαλικού περιεχομένου και χρησιμοποιώντας ερωτικά βοηθήματα. Ο ίδιος άρχισε να προωθεί την κοπέλα σε πελάτες για το ποσό των 80 ευρώ.

Επιπλέον, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο συλληφθείς, ο οποίος είναι εργολάβος κηδειών, της έβγαλε γυμνές φωτογραφίες και δημιούργησε προφίλ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, στο οποίο «διαφήμιζε» τα προσόντα της 15χρονης.

Η μητέρα της ανήλικης έκανε καταγγελία στην αστυνομία και ο 48χρονος, μαζί με τις δύο γυναίκες  – συνεργούς, συνελήφθησαν.

Διαβάστε επίσης:

Αυτός είναι ο 48χρονος που εξέδιδε 15χρονη – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ