Πέθανε η δημοτική αστυνομικός που παρασύρθηκε από ΙΧ στην Αργυρούπολη – ΦΩΤΟ

Οκτώ ημέρες μετά τον σοβαρό τραυματισμό της, η 34χρονη Δημοτική Αστυνόμος, Ματίνα Νικολάου, «έφυγε από τη ζωή» αργά το μεσημέρι της Πέμπτης, στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου νοσηλευόταν, σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένεια, τους φίλους και τους συναδέλφους της.

Η 34χρονη είχε τραυματιστεί σοβαρά την περασμένη Τετάρτη, κι ενώ βρισκόταν εν ώρα υπηρεσίας, συνοδεύοντας στην καλοκαιρινή απασχόληση παιδιά, στον Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης. Την παρέσυρε διερχόμενο αυτοκίνητο, πάνω στο πεζοδρόμιο, το οποίο έτρεχε με εγκληματική ταχύτητα. Είδε το αυτοκίνητο να κατευθύνεται με ιλιγγιώδη ταχύτητα προς τα παιδιά που συνόδευε και μπήκε μπροστά για να τα προστατέψει. Το τροχαίο σημειώθηκε στη λεωφόρο Κύπρου, έξω από το δημοτικό κολυμβητήριο.

Η φίλη και συνάδελφος της άτυχης γυναίκας έγραψε στο Facebook για αυτά που μοιράζονταν καθημερινά, τις χαρές και τις λύπες, το χαμόγελο και το δάκρυ.

Συγκλονισμένος από την απώλειά της και ο Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος, ο οποίος αποχαιρέτησε την άτυχη αστυνομικό με μια ανάρτηση στο Facebook.

Το μήνυμα του Δημάρχου, Γιάννη Κωνσταντάτου, για την απώλεια της Ματίνας

“Καλό ταξίδι Ματίνα μας!

Έχασε την άνιση μάχη η 34χρονη Δημοτικός μας Αστυνόμος Ματίνα Νικολάου. Η Ματίνα τραυματίστηκε σοβαρά ενώ βρισκόταν εν ώρα υπηρεσίας και συνόδευε τα παιδιά μας στην καλοκαιρινή απασχόληση. Την παρέσυρε διερχόμενο αυτοκίνητο πάνω στο πεζοδρόμιο με εγκληματική ταχύτητα. Είναι ώρα θλίψης για όλους μας αλλά οφείλω να τονίσω ότι χάθηκε άδικα ένας νέος άνθρωπος την ώρα που ως εργαζόμενος του Δήμου συνόδευε τα παιδιά μας. Το γεγονός αυτό δείχνει πως οι εργαζόμενοι μας δίνουν καθημερινά τον αγώνα τους για όλους εμάς με αυταπάρνηση.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα της γης της πόλης μας που θα την σκεπάσει δεν θα την ξεχάσουμε ποτέ. Καλό ταξίδι Ματίνα μας.

Το τελευταίο αντίο στη Ματίνα θα ειπωθεί από οικογένεια, φίλους και συναδέλφους, το Σάββατο, 30 Ιουλίου 2016, στις 11.30 το πρωί, στην Εκκλησία Μεταμόρφωση Σωτήρος Σουρμένων.

Διαβάστε επίσης:

Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για την όραση του κοριτσιού που τραυματίστηκε από το ροτβάιλερ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ