Άγρια επίθεση ροτβάιλερ σε κοριτσάκι 20 μηνών

Στην Παιδοχειρουργική Κλινική του ΠΑΓΝΗ, νοσηλεύεται το 20 μηνών κοριτσάκι, το οποίο δέχθηκε επίθεση από ροτβάιλερ στο σπίτι του, στον Άγιο Νικόλαο, περίπου στις 8.00 το βράδυ της Κυριακής.

Το παιδί μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου όμως τα τραύματά του, στην πλειοψηφία τους στο κεφάλι, έκριναν επιτακτική τη μεταφορά του στο Ηράκλειο.

Μάλιστα, άνθρωποι που είδαν το παιδί αιμόφυρτο στην αγκαλιά της μητέρας του, στην είσοδο του νοσοκομείου, μιλούν για ένα σοκαριστικό θέαμα.

Η μικρή φέρει κάταγμα ινιακού οστού και σοβαρό οφθαλμολογικό πρόβλημα στο αριστερό της μάτι καθώς το σκυλί της προκάλεσε ένα μεγάλο τραύμα πάνω από το φρύδι, που περνά πάνω από το αυτί και καταλήγει πίσω από το κεφάλι, καθώς και άλλο ένα, θλαστικό, στη βάση του κρανίου.

Η κλινική κατάστασή της κρίνεται σταθερή, λαμβάνει αγωγή ενώ ο νευροχειρουργός και ο οφθαλμίατρος που την παρακολουθεί, ζήτησαν αξονική.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η οικογένειά πήρε πρόσφατα το σκυλί στο σπίτι και παραμένουν άγνωστοι οι λόγοι για τους οποίους επιτέθηκε στο παιδί.

Πηγή: ekriti.gr

 

Διαβάστε επίσης:

Τραγική κατάληξη είχε καβγάς στην Κλειτορία – Νεκρός ένας 55χρονος

Σε ύφεση η μεγάλη φωτιά στη Χίο – ΦΩΤΟ

Συνελήφθη διευθυντής δημόσιου νοσοκομείου για φακελάκι

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ