Σύλληψη δύο ατόμων για απάτη στον Κορυδαλλό – Μπλεγμένος και κρατούμενος των φυλακών

Για απάτη συνελήφθησαν στον Κορυδαλλό δύο Έλληνες, ηλικίας 23 και 24 ετών, ενώ κατηγορούμενος στην ίδια υπόθεση είναι και ένας 39χρονος έγκλειστος των φυλακών.

Ειδικότερα, μεσημβρινές ώρες της 18-7-2016, εντός Ταχυδρομικού Καταστήματος στον Κορυδαλλό, ο 23χρονος και ο 24χρονος αποπειράθηκαν να εξαργυρώσουν επιταγή αξίας 5.000 ευρώ. Σε προγενέστερο χρόνο ο 39χρονος κρατούμενος των φυλακών, προσποιούμενος τηλεφωνικά τον υπάλληλο τραπέζης, είχε καταφέρει να πείσει ημεδαπό, κάτοικο νησιού, να αποστείλει επιταγή με στοιχεία παραλήπτη του 23χρονου, με το πρόσχημα του «κουρέματος» των καταθέσεων.

Ύστερα από καταγγελία του παθόντα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του και διαβίβαση της καταγγελίας στο αστυνομικό τμήμα του Κορυδαλλού κινητοποιήθηκαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι εντόπισαν τους δράστες και τους συνέλαβαν.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο έγκλειστος των φυλακών με τον ίδιο τρόπο είχε εξαπατήσει και άλλους πολίτες. Μέχρι στιγμής, έχουν εξιχνιασθεί τέσσερις παρόμοιες περιπτώσεις.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Επεισοδιακή ληστεία στο Αιγάλεω με 4 συλλήψεις

Ναύπλιο: Συνελήφθησαν δύο άτομα για ληστεία 39χρονου σε χωριό του Άργους

Ναύπλιο: Στη… φάκα της αστυνομίας δυο αλλοδαποί για κατοχή ναρκωτικών

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ