Σε κρίσιμη κατάσταση 69χρονη – Έπεσε από μπαλκόνι

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων μία γυναίκα 69 ετών, η οποία έπεσε από μπαλκόνι με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Σύμφωνα με το ekriti.gr, το περιστατικό συνέβη χθες, κάτω από άγνωστες συνθήκες, από ύψος περίπου τριών μέτρων, σε χωριό της Κανδάνου.

Ο Αναπληρωτής Διοικητής του Νοσοκομείου Χανίων, μιλώντας σε τοπικά μέσα ενημέρωσης, ανέφερε ότι: «η γυναίκα μεταφέρθηκε χθες στο νοσοκομείο μας σε σοβαρή κατάσταση, με κατάγματα στην σπονδυλική στήλη και αιματώματα. Μας είπαν ότι έπεσε από μπαλκόνι».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η χθεσινή πτώση της 69χρονης δεν ήταν η μόνη, καθώς σχεδόν την ίδια ώρα, ένας 44χρονος άνδρας έπεσε και αυτός από ύψος στην Λεωφόρο Ικάρου στο Ηράκλειο, χωρίς ωστόσο να τραυματιστεί σοβαρά, καθώς όταν το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε στο σημείο για να τον παραλάβει, αρνήθηκε τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Όπως σημειώνει το ekriti.gr, στελέχη του ΕΚΑΒ Κρήτης αναφέρουν ότι οι πτώσεις είναι καθημερινό φαινόμενο, με τα ασθενοφόρα να είναι συνεχώς στους δρόμους.

Διαβάστε επίσης:

Νέες στάσεις εργασίας σε τρένα και προαστιακό

Συγκέντρωση εργαζομένων στα γραφεία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ