Φίδι “φάντασμα” προκαλεί πανικό σε χωριό της Ηλείας

Άκαρπες παραμένουν μέχρι τώρα οι έρευνες στο χωριό Μακρίσια Ηλείας για τον εντοπισμό του μεγάλου φιδιού, που έχει τρομοκρατήσει τους κατοίκους. Όπως αναφέρει το ilialive.gr το απόγευμα της Τετάρτης έγινε καθαρισμός της περιοχής από μηχανήματα προκειμένου να διευκολυνθούν οι έρευνες.

Το θρίλερ με πρωταγωνιστή το φίδι “φάντασμα” ξεκίνησε πριν από λίγες μέρες όταν ένας ιδιοκτήτης ελαιοστασίου πήρε δύο εργάτες για να καθαρίσουν το χωράφι του.

Όπως υποστηρίζουν οι εργάτες και ο ιδιοκτήτης, την ώρα που εργάζονταν στο κτήμα, είδαν ένα τεράστιο φίδι με πολύ μεγάλο κεφάλι και αρκετά χοντρό σώμα. Πανικοβλήθηκαν και το έβαλαν στα πόδια. Λίγο αργότερα ο ιδιοκτήτης του οικοπέδου εξιστόρησε το περιστατικό σε κατοίκους του χωριού μαζί με τους εργάτες.

Η είδηση της ύπαρξης του φιδιού άρχισε να διαδίδεται σε όλο το χωριό αλλά και στα γειτονικά χωριά προκαλώντας τρόμο στους κατοίκους, οι οποίοι διστάζουν να πάνε στα χωράφια τους.

Τα σενάρια  είναι πολλά, αφού πολλοί πιστεύουν ότι το μεγάλο ερπετό, πράγματι υπάρχει και συνδέουν την ύπαρξή του με την εξαφάνιση… πουλερικών και προβάτων από την περιοχή.

Αναφορικά με το πώς βρέθηκε εκεί το φίδι “φάντασμα”, διαδίδεται ότι πρόκειται για έναν βόα που ζούσε σε κοντινή φάρμα και χάθηκε από εκεί πριν από περίπου πέντε χρόνια.

Άλλοι, πάντως, μιλούν για αποκυήματα της φαντασίας κάποιων, που έχουν καταφέρει να σπείρουν τον φόβο και τον πανικό στο χωριό.

Το χωράφι, όπου ο ιδιοκτήτης και εργάτες ισχυρίστηκαν ότι είδαν το φίδι, βρίσκεται στη θέση Βαρκό ή Γουβαλόστανη, ένα σημείο κοντά στον κεντρικό δρόμο Κρέστενας – Μακρισίων.

 

Πηγή: ilialive.gr

 

Διαβάστε επίσης:

Ξύπνησε και είδε έναν πύθωνα 5 μέτρων πάνω από το κρεβάτι της – BINTEO

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ