Τα τατουάζ θα λύσουν το γρίφο της φρικιαστικής δολοφονίας στα Λιμανάκια

Μέσω των τατουάζ που βρέθηκαν στην απανθρακωμένη σορό που εντοπίστηκε στις 15 Ιουνίου στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης προσπαθούν οι αξιωματικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών να φτάσουν στην ταυτότητα του θύματος.

Ο δράστης αφού αρχικά είχε πυροβολήσει με κυνηγητικό όπλο τον άνδρα στο κεφάλι στη συνέχεια έβαλε φωτιά στο πτώμα προσπαθώντας να εξαφανίσει τα ίχνη του θύματος. Μετά από σχετική παραγγελία της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών δόθηκαν στη δημοσιότητα τα τατουάζ που είχε ο άνδρας σε διάφορα μέρη του σώματος του.

Από εκεί οι αρχές θα προσπαθήσουν να βρουν μαρτυρίες ατόμων που πιθανόν γνώριζαν το θύμα αλλά ακόμη και τα μαγαζιά όπου έκανε τα τατουάζ.

Νεότερες πληροφορίες από την ιατροδικαστική υπηρεσία αναφέρουν πως πρόκειται για λευκό άνδρα ύψους 1,70-1,80μ, κανονικής σωματικής διάπλασης, ηλικίας 35-45 ετών.

Οι φωτογραφίες με τα τατουάζ:

1. Στο δεξί αντιβράχιο, μια γυμνή γυναίκα και τις λέξεις «Σ-ΠΑΤΙΔΑΣ» ή «Σ-ΠΑΓΙΔΑΣ» και «Σ-ΤΣΑΓΑΝΙΟΣ» ή «Σ-ΤΣΑΤΑΝΙΟΣ»

2. Στην αριστερή πηχεοκαρπική χώρα, τις λέξεις «ΝΙΚΟΣ-ΦΟΥΛΑ» και «ΜΑΝΤΡΑΣ» ή «ΗΑΝΤΡΑΣ»

3. Στον δεξιό βραχίονα, ένα χελιδόνι και τη λέξη «ΜΑΝΑ»

4. Στον αριστερό βραχίονα, μία γυναικεία μορφή

5. Στο αριστερό αντιβράχιο, ένα γυναικείο πρόσωπο

6. Στον αριστερό δείκτη, τον αριθμό «69»

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476226, 210-6476232 του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Διαβάστε επίσης:

Μυστήριο με πτώμα που βρέθηκε στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του εγκλήματος στα Λιμανάκια

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ