Μαρτυρία-φωτιά για τον φόνο της Αγραφιώτου

Νέα τροπή στο θρίλερ της άγριας δολοφονίας της 69χρονης Ελευθερίας Αγραφιώτου δίνει η μαρτυρία-φωτιά που μεταδόθηκε στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο τούνελ».

Σύμφωνα με την μαρτυρία, τρεις ημέρες πριν εξαφανιστεί η συνταξιούχος διευθύντρια της Αγροτικής Ασφαλιστικής, μία γυναίκα ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με το «φαλακρό» τέρας του υπογείου.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η εφημερίδα Espresso, η μαρτυρία αυτή έρχεται να επιβεβαιώσει την προηγούμενη μαρτυρία ενός υπαλλήλου του σούπερ μάρκετ στο Μαρούσι, ο οποίος είχε αναφέρει πως περίπου τρεις μήνες πριν από το έγκλημα είχε βοηθήσει μία ξανθιά γυναίκα, γύρω στα 50, η οποία απειλήθηκε από έναν άγνωστο άνδρα στο σκοτεινό, τρίτο υπόγειο του πολυκαταστήματος.

Σύμφωνα με τη νέα, συγκλονιστική μαρτυρία, την οποία μετέφερε στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής η Αγγελική Νικολούλη, το «τέρας» του υπογείου ήταν 55 με 60 χρόνων, ύψους περίπου 1,75 μ. και μέτριας σωματικής διάπλασης.

Έλεγχε τον χώρο

Όπως είπε η μάρτυρας, γύρω στις 10:30 το πρωί της Δευτέρας 18 Απριλίου πάρκαρε το αυτοκίνητό της στο πρώτο υπόγειο γκαράζ του πολυκαταστήματος και κατευθύνθηκε στο ασανσέρ, το οποίο εκείνη τη στιγμή ανέβαινε στους κάτω ορόφους. Όταν άνοιξε η πόρτα, είδε στα δεξιά της έναν άντρα με την παραπάνω περιγραφή, ο οποίος έλεγχε τον χώρο.

Μάλιστα, προσπάθησε να βγει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, όταν αντιλήφθηκε ότι εκείνος γύρισε απότομα, με διάθεση να την σπρώξει πάλι στο ασανσέρ.

Τότε, η γυναίκα πήρε ενστικτωδώς ένα καλάθι από τη στοίβα και το σήκωσε απειλητικά προς το μέρος του, λέγοντάς του: «Φύγε, γιατί θα στο φέρω στο κεφάλι και θα φωνάξω!».

Τελικά, ο μυστηριώδης καραφλός άντρας μπήκε στο ασανσέρ χωρίς να πει λέξη και εξαφανίστηκε.

Συγκλονιστικό ήταν επίσης ένα περιστατικό που περιέγραψε η Αγγελική Νικολούλη για τις τελευταίες ώρες της ηλικιωμένης μητέρας της 69χρονης. Όπως ανέφερε, πριν ξεψυχήσει, ρώτησε την Αλβανίδα οικιακή βοηθό που ήταν η κόρη της. Τότε, εκείνη άρχισε να της τραγουδά για να την ηρεμήσει.

Όμως η ηλικιωμένη, που είχε διαισθανθεί ότι κάτι κακό είχε συμβεί στη μονάκριβη κόρη της, της ζήτησε να μείνει κοντά της.

Λίγο αργότερα η υγεία της επιδεινώθηκε και μεταφέρθηκε σε γηροκομείο, όπου άφησε την τελευταία της πνοή, λίγες ημέρες πριν βρουν το παιδί της άγρια δολοφονημένο.

 

ΠΗΓΗ: Εφημερίδα Espresso

Διαβάστε επίσης:

Νέα μαρτυρία-σοκ για την υπόθεση Αγραφιώτου – Ο καραφλός «μανιακός» είχε χτυπήσει ξανά

“Κάποιος έκλεινε το κινητό της Αγραφιώτου”

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ