Τι συνέβη στο πάρκινγκ με τον Παντελίδη και τις δύο κοπέλες

Ντυμένη στα μαύρα και φανερά καταβεβλημένη, η Αθηνά Παντελίδου εμφανίστηκε την Πέμπτη το πρωί μαζί με τον συνήγορό της στο γραφείο του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, που χειρίζεται πλέον την υπόθεση του τροχαίου δυστυχήματος της 18ης Φεβρουαρίου, και υπέβαλε αίτημα για άρση τηλεφωνικού απορρήτου, ώστε να εντοπιστούν αυτοί που «έσπασαν» τους λογαριασμούς του τραγουδιστή σε YouTube και iCloud, αποκτώντας πρόσβαση ακόμα και σε ακυκλοφόρητα τραγούδια του!

 

Στροφή του θανάτου

Η οικογένεια του τραγουδιστή φέρεται ότι δίνει μεγάλη σημασία στα γεγονότα που μεσολάβησαν στη διαδρομή από το πάρκινγκ του παλιού αεροδρομίου του Ελληνικού μέχρι τη στροφή του θανάτου στη λεωφόρο Βουλιαγμένης. Σύμφωνα με πηγή από το φιλικό περιβάλλον της, αφότου έφυγε από τη χαρτοπαικτική λέσχη, ο Παντελίδης κατευθύνθηκε μαζί με τις δύο κοπέλες, τη Φρόσω Κυριακού και τη Μίνα Αρναούτη, στο πάρκινγκ του παλιού αεροδρομίου. Εκεί φέρεται ότι παρέμειναν για λίγη ώρα (αν και οι κοπέλες στις καταθέσεις τους έχουν μιλήσει για ένα αδιέξοδο, από το οποίο έφυγαν αμέσως με οπισθοπορεία).

 

Μυστηριώδες σημείωμα

Η οικογένεια, σύμφωνα με την ίδια πηγή, είναι πεπεισμένη ότι, επειδή ο 32χρονος τραγουδιστής είχε πιει πολύ, δεν ήταν σε θέση να οδηγήσει. Υποστηρίζουν, μάλιστα, ότι ίσως λιποθύμησε και τον έβαλαν τελικά στη θέση του συνοδηγού, ενώ από τη στιγμή εκείνη ανέλαβε να οδηγήσει η 21χρονη Φρόσω. Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. (DNA κ.λπ.), οδηγός ήταν ο τραγουδιστής.

Όμως, οι συγγενείς φέρεται ότι επιμένουν πολύ στο τι έγινε στο πάρκινγκ μετά το μυστηριώδες σημείωμα στο εικονοστάσι, που έχει φτιαχτεί στο σημείο όπου έχασε τη ζωή του ο τραγουδιστής και το οποίο ανέφερε: «Τι έγινε στην Αγία Τριάδα μέχρι το πάρκινγκ του αεροδρομίου στις 8 παρά τέταρτο; Μυρσίνη, γιατί είπες ψέματα, ενώ στον “Ευαγγελισμό” έλεγες “Μας σκότωσε η μ…”; Φοβάσαι μη σε δώσει η Φρόσω για τα νταραβέρια σου και έτσι σε έχει δεμένη»!

Η Αθηνά Παντελίδου πήγε χθες στα δικαστήρια συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της Χαράλαμπο Λυκούδη και εκδήλωσε την επιθυμία να συνδράμει την προανακριτική έρευνα με μάρτυρες. Πάντως, η ξαφνική επίσκεψή της έκρυβε κι έναν άλλον σκοπό, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», η μητέρα υπέβαλε και αίτημα για άρση τηλεφωνικού απορρήτου. Η κίνηση αυτή φαίνεται ότι αποσκοπεί στο να βρεθεί αυτός ή αυτοί που λίγες ώρες μετά το τροχαίο (σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται η οικογένεια) έκλεψαν κωδικούς του 32χρονου και «χάκαραν» λογαριασμούς του στα social media.

Βγαίνοντας από το κτίριο της Εισαγγελίας, ο συνήγορος της οικογένειας Παντελίδη, Χαράλαμπος Λυκούδης, δήλωσε πως έχουν συνδράμει με μάρτυρες και άλλα στοιχεία, ενώ άφησε αιχμές για την 21χρονη Φρόσω και την 30χρονη Μίνα: «Σκοπός ζωής της οικογένειας είναι η ανάδειξη της αλήθειας, γιατί πιστεύει ότι μέσα από τις καταθέσεις των συνεπιβαινουσών δεν αποκαλύπτεται. Είναι έμφορτες αυτές οι καταθέσεις, κατά την άποψη της οικογένειας, με σκοπιμότητα και υποκειμενικότητα. Αναρωτιέμαι πόσο αντικειμενική μπορεί να είναι μια κατάθεση που δίνεται λίγες ώρες μετά το δυστύχημα και καταλήγει “επιδιώκω την πλήρη αστική μου αποζημίωση”».

 

Πηγή:Espresso

Διαβάστε επίσης:

Γιατί πήγε στα γραφεία της Εισαγγελίας η μητέρα του Παντελίδη – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ