O δικηγόρος του 14χρονου που σκότωσε τον φίλο του: Tο παιδί έχει υποστεί ψυχολογικό σοκ – ΒΙΝΤΕΟ

«Δεν υπάρχει χιλιομετρικός περιορισμός. Βεβαίως πρόθεση του κυρίου εισαγγελέα και της κυρίας ανακρίτριας που επέβαλαν τον συγκεκριμένο όρο ήταν προφανώς να μην βρεθεί το παιδί στον τόπο του συμβάντος και για την δική του ασφάλεια αλλά και για να μην οξύνονται τα πνεύματα», επισημαίνει ο δικηγόρος του 14χρονου που σκότωσε με μαχαίρι το συνομήλικό του στη Γέφυρα Θεσσαλονίκης και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

«Το τελευταίο διάστημα η εκτίμησή μου είναι ότι το παιδί διέπεται από ένα ψυχολογικό σοκ», συνεχίζει ο κ. Θεόδωρος Σιμόπουλος περιγράφοντας την ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ανήλικος πελάτης του μετά την αποτρόπαια πράξη την οποία διέπραξε.

Στη συνέχεια, ο δικηγόρος του 14χρονου, μιλώντας στην εκπομπή Tatiana live, διέψευσε τις φήμες που ήθελαν τον ανήλικο να είχε επιδείξει βίαιη συμπεριφορά απέναντι σε ζώα κατά το παρελθόν.

«Υπήρξε μια πάλη, υπήρξε μια έντονη συναισθηματική φόρτιση όλα αυτά συνενκτιμώται» τόνισε ο κ. Σιμόπουλος, προσπαθώντας να εξηγήσει τους λόγους που οδήγησαν τον 14χρονο να χρησιμοποιήσει το μαχαίρι, αφαιρώντας τη ζωή του άτυχου Τάσου.

 

Δείτε το βίντεο από το Ε:

Δείτε επίσης:

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 14χρονος που σκότωσε τον συνομίληκο φίλο του

Νέα στοιχεία για τη δολοφονία του 14χρονου – ΒΙΝΤΕΟ

Το σημείωμα του ανήλικου δράστη για τον 14χρονο Τάσο – Τι είπε στους αστυνομικούς – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ