Μαρτυρία για τα τελευταία εφιαλτικά δευτερόλεπτα της ζωής του Μαυρίκου

Τα τελευταία εφιαλτικά δευτερόλεπτα της ζωής του Παναγιώτη Μαυρίκου, που βρήκε φρικτό θάνατο μέσα στο φλεγόμενο τζιπ της συζύγου του, περιέγραψε αυτόπτης μάρτυρας. Η συγκεκριμένη γυναίκα, που διατηρεί κοντά στο σημείο όπου σημειώθηκε το τροχαίο δυστύχημα μάντρα οικοδομικών υλικών, άκουσε τον θόρυβο από την πρόσκρουση του αυτοκινήτου και πήγε αμέσως στο σημείο να δει τι ακριβώς είχε συμβεί.

 «Έκλεινα τη μάντρα στις 14:50 και ακούω ένα μεγάλο θόρυβο, λες κι έσκασε λάστιχο από φορτηγό ή τρακάρισμα. Τρέχω στα τζάμια της Αττικής Οδού και βλέπω το αυτοκίνητο να έχει σταθεί στο στηθαίο της Αττικής Οδού» ανέφερε αρχικά η γυναίκα και συμπλήρωσε ότι «έβγαινε μία μικρή φλόγα με κάπνα, από του οδηγού τη μεριά, στο σημείο του καπό με το παρμπρίζ».

Η γυναίκα περιγράφει και τις προσπάθειες διερχόμενων οδηγών να απεγκλωβίσουν τον έκδοτη λέγοντας ότι «με ένα λοστό από ένα πορτμπαγκάζ, σπάνε το τζάμι του συνοδηγού και τότε είδα εγώ ένα κεφάλι προς του συνοδηγού τη θέση».

Στην συνέχεια η αυτόπτης μάρτυρας τόνισε ότι «στην αρχή επειδή ήταν σκούρα τα τζάμια δεν βλέπαμε μέσα. Μόλις έσπασε το τζάμι είδαμε τη φιγούρα του ανθρώπου. Έπιασε πρώτα το καπό, μετά στη μέση και όλο το αυτοκίνητο μέσα. Έγινε λαμπάδα».

Πηγή: briefingnews.gr

Διαβάστε επίσης:

Τα σκοτεινά σημεία στην υπόθεση Μαυρίκου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ