Εξελίξεις – σοκ στην υπόθεση του Πολύζου: Καταστράφηκε ο φάκελος θανάτου του πατέρα του – ΒΙΝΤΕΟ

Συνταρακτικές είναι οι εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση της δολοφονίας του Κωστή Πολύζου,  καθώς η οικογένεια του βιολογικού του πατέρα, Γιώργου Πολύζου κατέθεσε μέσω του πληρεξουσίου συνηγόρου της Θανάση Τέλιου, μήνυση κατά της διοίκησης του Νοσοκομείου Κοζάνης.

Κατηγορεί τους διοικούντες για δόλια καταστροφή δημοσίων εγγράφων και παράβαση καθήκοντος δημοσίων υπαλλήλων καθώς έπειτα από έρευνα της οικογένειας στο Νοσοκομείο, αποκαλύφθηκε ότι ο φάκελος με το ιστορικό θανάτου του Γιώργου Πολύζου δεν ήταν επαρκής, με αποτέλεσμα να υπάρχουν υπόνοιες για τις πραγματικές συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του.

 

Το χρονικό θανάτου του Γιώργου Πολύζου:

O πατέρας του 23χρονου από τη Σιάτιστα Κοζάνης, για τη δολοφονία του οποίου κατηγορούνται η μητέρα και ο πατριός του, άφησε την τελευταία του πνοή στις 7 Απριλίου του 1997. Σύμφωνα με τα στοιχεία της εκπομπής «Φώς στο Τούνελ», την ημέρα εκείνη ο Γιώργος Πολύζος ένιωσε αδιαθεσία ενώ βρισκόταν σε κατάστημα του οικήματος στο οποίο διέμενε. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας στη Σιάτιστα όπου διαγνώστηκε με καρδιακό σοκ. Είχε προηγηθεί το μεσημεριανό γεύμα και η εικόνα που παρουσίαζε παρέπεμπε σε δηλητηρίαση. Μάλιστα, ο γιατρός του Κέντρου τον ρώτησε τότε μήπως είχε πάρει ποσότητα χαπιών για να αυτοκτονήσει. Στη συνέχεια ο 42χρονος έσπευσε, έχοντας χαμηλή πίεση, στο Νοσοκομείο Κοζάνης, εκεί έπαθε καρδιακή ανακοπή και πέθανε.

Να σημειωθεί πως δεν υπήρχε ιστορικό κληρονομικότητας ή κάποιο παθολογικό – καρδιολογικό πρόβλημα.  Στο νοσοκομείο δεν έγινε η απαραίτητη νεκροψία, απλά δόθηκε βεβαίωση θανάτου. 

Δείτε το βίντεο εδώ:

 

Δείτε επίσης:

Μυστήριο με τον θάνατο του πατέρα του Κωστή Πολύζου – ΒΙΝΤΕΟ

Ανοίγει ο φάκελος του θανάτου του πατέρα του Κωστή Πολύζου

Η μαρτυρία σοκ που καίει την μητέρα του Πολύζου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ