Σοκ από τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έρευνας για τη δολοφονία της 69χρονης

Το πόρισμα του ιατροδικαστή για την άγρια δολοφονία της 69χρονης συνταξιούχου, Ελευθερίας Αγραφιώτου, που βρέθηκε χθες το απόγευμα στο τρίτο υπόγειο κτιρίου, στο Μαρούσι, προκαλεί σοκ.

Η ευκατάστατη γυναίκα, βρέθηκε ημίγυμνη, χωρίς εσώρουχο από τη μέση και κάτω, κοντά στο κλιμακοστάσιο, γεγονός που στρέφει τις έρευνες της αστυνομίας και προς το ενδεχόμενο να πρόκειται για σεξουαλικό έγκλημα.

Όπως αναφέρει η ιατροδικαστική εξέταση, το πτώμα, της 69χρονης γυναίκας φέρει κατάγματα στο πάνω μέρος του κεφαλιού.

Συγκεκριμένα, φέρει ένα ρωγμώδες κάταγμα μεγαλύτερο των 20 εκατοστών στο πάνω μέρος του κεφαλιού, ένα ακόμα κάταγμα στους κροτάφους, ένα στην αριστερή πλευρά του κεφαλιού και ένα στην δεξιά κλείδα

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ιατροδικαστή, τα τραύματα αυτά, δείχνουν τη μανία του δράστη, ο οποίος σκότωσε την άτυχη γυναίκα.

Η σορός βρίσκεται σε προχωρημένη σήψη με αποτέλεσμα να μην είναι ευδιάκριτα άλλα επιφανειακά τραύματα, ωστόσο έχει παρθεί γενετικό υλικό στην προσπάθεια να ταυτοποιηθεί ο δράστης.

Παράλληλα, η αστυνομία εξετάζει και την περίπτωση τυχόν εμπλοκής στο έγκλημα του «δράκου» του Αμαρουσίου, ο οποίος συνελήφθη, χθες το πρωί, κατηγορούμενος για επιθέσεις σε βάρος γυναικών.

Διαβάστε επίσης:

Νέα στοιχεία για τις συνθήκες δολοφονίας της 69χρονης – Εμπλέκεται ο «δράκος» του Αμαρουσίου;

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ