Νέα εξέλιξη στο θρίλερ με τον αποκεφαλισμένο άνδρα- Δύο συλλήψεις

Στη σύλληψη του κτηνοτρόφου για λογαριασμό του οποίου εργάζονταν ο 25χρονος Αλβανός που βρέθηκε αποκεφαλισμένος, αλλά και του γιου του κτηνοτρόφου, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές της Θεσπρωτίας.

Ο κτηνοτρόφος και ο γιος του συνελήφθησαν έπειτα από κατ’ οίκον έρευνα που έγινε στο σπίτι τους στο Καρβουνάρι.

Σύμφωνα με το Epiruspost.gr, οι αστυνομικοί εντόπισαν πιστόλια, διαφορετικών τύπων, καθώς και σφαίρες, ενώ βρέθηκαν ακόμη δύο όπλα καλάσνικοφ, γεμιστήρες και 150 σφαίρες.

Πατέρας και γιος, κατηγορούμενοι για παράνομη οπλοκατοχή, ανακρίνονται στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας και εξετάζεται προσεκτικά κάθε στοιχείο που προκύπτει και μπορεί να συνδέεται με την εξιχνίαση μίας από τις πιο άγριες δολοφονίες που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια.

Σημειώνεται ότι ο οπλισμός που βρέθηκε και κατασχέθηκε δεν σχετίζεται με την εγκληματική ενέργεια. Το όπλο άλλωστε με το οποίο πυροβολήθηκε το θύμα ήταν κυνηγετικό.

Η έρευνα των αστυνομικών για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών που εκτέλεσαν και στη συνέχεια αποκεφάλισαν τον 25χρονο Αλβανό, με ποινικό παρελθόν στη χώρα του, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ αναμένεται να προκύψουν σημαντικά στοιχεία και από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, στους δύο αριθμούς που χρησιμοποιούσε το θύμα.

 

Πηγή epiruspost.gr

Διαβάστε επίσης:

Νέα τροπή-Τον πυροβόλησαν πριν τον αποκεφαλίσουν 

Σε αυτό τον στάβλο έγινε το άγριο έγκλημα που συντάραξε τη Θεσπρωτία – ΒΙΝΤΕΟ 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ