Εικόνες μέσα από το σπίτι όπου τα ροτβάιλερ κατασπάραξαν τον 5χρονο – ΦΩΤΟ

«Τα έχουμε σαν τα παιδιά μας», είπε για τα ροτβάιλερ η σύζυγος του ιδιοκτήτη, λίγες ημέρες μετά την τραγωδία.

Η τοπική ιστοσελίδα prlogos.gr, μπήκε στο σπίτι όπου συνέβη το τραγικό περιστατικό με τον 5χρονο ο οποίος δέχθηκε την φονική επίθεση από τα 2 σκυλιά.

«Από το 1999 ζούμε μαζί τους. Είχα να διαλέξω ανάμεσα σε ροτβάιλερ, μασίφ ναπολιτάνο και καυκασιανό. Επέλεξα τα ροτβάιλερ», ανέφερε ο ιδιοκτήτης τους.

Τι έγινε σύμφωνα με το ζεύγος

«Το παιδί με τη μητέρα του ερχόταν συχνά στο σπίτι. Είχε έρθει και το Μεγάλο Σάββατο. Χριστούγεννα, γιορτές και καλοκαίρι τα τελευταία τρία χρόνια ήταν στο σπίτι», όπως ανέφερε ο ιδιοκτήτης των ροτβάιλερ.

«Την Κυριακή είχε έρθει από νωρίς με τον κοινό μας φίλο για τη γιορτή του Πάσχα. Την ώρα του συμβάντος ο άντρας μου και ο κοινός φίλος ήταν στην ψησταριά», συνέχισε η σύζυγος του ιδιοκτήτη.

«Εγώ και η φίλη της μητέρας του παιδιού μέσα στο σπίτι. Σε λίγο ήρθε και η μητέρα του. Το παιδί έμεινε μόνο του. Τα σκυλιά φυλάσσονταν στον ειδικό χώρο στο ημιυπόγειο με ασφαλισμένη την πόρτα και το πορτάκι», πρόσθεσε.

«Ακούσαμε φωνές» συνέχισε ο ιδιοκτήτης, τις οποίες ο ίδιος δήλωσε ότι αναγνωρίζει αμέσως λόγω της εμπειρίας του για τη συμπεριφορά των σκύλων. Το κακό είχε γίνει. «Με σιγουριά δεν μπορούμε να πούμε τι έγινε», συνέχισε.

«Ο σύζυγός μου τράβηξε τα σκυλιά», συνέχισε η γυναίκα του «και μου έδωσε το μικρό αγκαλιά. Κατόπιν το πήρε ο φίλος μας και το πήγε στο νοσοκομείο. Ήταν δαγκωμένο στο σαγόνι….», περιέγραψε στο prlogos.gr.

Δείτε τις φωτογραφίες μέσα από το σπίτι:

Πηγή: prlogos.gr

Διαβάστε επίσης:

Ο εισαγγελέας απαγόρευσε στον 72χρονο ιδιοκτήτη των ροτβάιλερ να αποκτήσει άλλο ζώο

Tι δηλώνει ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας για τον ιδιοκτήτη των ροτβάιλερ – ΒΙΝΤΕΟ

Αυτά είναι τα ροτβάιλερ που σκότωσαν τον 5χρονο – ΒΙΝΤΕΟ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ