Πού στρέφονται οι έρευνες για την επίθεση στον διοικητή του νοσοκομείου της Νίκαιας

Το τμήμα Ανθρωποκτονιών της ασφάλειας Αττικής έχει αναλάβει τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών της μαφιόζικης επίθεσης σε βάρος του διευθυντή της Νεφρολογικής Κλινικής του νοσοκομείου της Νίκαιας, Χρήστου Ιατρού (σ.σ. εκτελεί χρέη διοικητή).

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο κ. Ιατρού φέρεται να είπε στους αξιωματικούς της ασφάλειας: «Δεν έχω διαφορές με κανέναν. Ούτε είχα δεχτεί απειλές από ��άποιον. Δεν ξέρω γιατί συνέβη αυτό».

Ωστόσο ήδη γίνεται έρευνα στους φακέλους του νοσοκομείου προκειμένου να διαπιστωθεί ποιους ασθενείς είχε παρακολουθήσει το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Χρήστος Ιατρού. Αξίζει να τονιστεί ότι στο συγκεκριμένο νοσοκομείο διακομίζονται αρκετοί κρατούμενοι των φυλακών Κορυδαλλού με τις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. να στρέφονται και προς το σωφρονιστικό ίδρυμα.

Σημαντικό ρόλο αναμένεται να παίξει και η κατάθεση του διευθυντή της Νεφρολογικής Κλινικής του νοσοκομείου της Νίκαιας που σύμφωνα με τις ίδιες πηγές θυμάται τα πάντα από την ενέδρα θανάτου που του έστησαν οι δράστες.

Ανώτατοι αξιωματικοί της ασφάλειας αναφέρουν πως η μοτοσικλέτα που επέβαιναν οι δράστες δεν είχε πινακίδα κυκλοφορίας και πιθανότατα είναι κλεμμένη. Οι αρχές θεωρούν ότι την εγκατέλειψαν και στη συνέχεια χρησιμοποίησαν άλλο μέσο για τη διαφυγή τους.

Η μεθοδολογία των δραστών παραπέμπει σε κυκλώματα της νύχτας που εκτελούν συμβόλαια θανάτου, αν και στη συγκεκριμένη περίπτωση φαίνεται πως ήθελαν να στείλουν «μήνυμα» στον κ. Ιατρού και για αυτό επέλεξαν να τον πυροβολήσουν στα πόδια.

 

Διαβάστε επίσης.

To αυτοκίνητο του διοικητή του νοσοκομείου της Νίκαιας μετά την επίθεση – ΦΩΤΟΕνέδρα θανάτου στον διοικητή του νοσοκομείου της Νίκαιας – ΒΙΝΤΕΟ 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ