«Μαφιόζικη» η δολοφονία στον Άλιμο –Γάζωσαν με περισσότερες από 10 σφαίρες τον επιχειρηματία

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την «μαφιόζικη» δολοφονία του 42χρονου επιχειρηματία στη μία, μετά τα μεσάνυχτα.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, το θύμα, την περασμένη δεκαετία είχε εκτίσει 5ετή φυλάκιση για υπόθεση που αφορά ναρκωτικές ουσίες. Παράλληλα, είναι ιδιοκτήτης ενός μπαρ στη Λεωφόρο Συγγρού.

Η στυγνή δολοφονία του επιχειρηματία έγινε λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα στην οδό Κεφαλληνίας στον Άλιμο, με τον δράστη να γαζώνει με Καλάσνικοφ το θύμα. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για περισσότερες από δέκα σφαίρες οι οποίες διαπέρασαν τον άτυχο επιχειρηματία.

Οι πρώτες εκτιμήσεις των αρχών αφορούν ξεκαθάρισμα λογαριασμών, ωστόσο θα γνωρίζουν περισσότερα, μετά την εξέταση του καμμένου αυτοκινήτου, το οποίο πιθανολογείται πως είναι των δραστών, το οποίο βρέθηκε κοντά στο σημείο. Πρόκειται για ένα μαύρο Ι.Χ μάρκας BMW, το οποίο είχε κλαπεί και βρέθηκε με πλαστές πινακίδες.

Μέσα στο όχημα το οποίο, χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της πυροσβεστικής, δεν καταστράφηκε ολοσχερώς, βρέθηκαν ένα Καλάσνικοφ και ένα πιστόλι. Όλα τα ευρήματα θα μεταφερθούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για τους απαιτούμενους ελέγχους.

Διαβάστε επίσης:

Με καλάσνικοφ εκτέλεσαν τον επιχειρηματία στον Άλιμο – ΒΙΝΤΕΟ

Οι απόρρητες άδειες του Πάσχα στο ΠΝ λίγο έλειψε να προκαλέσουν τρικυμία

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ