Ti είπε η Τσιτσιολίνα για τον Τσίπρα και το προσφυγικό

Η διάσημη ,ουγγρικής καταγωγής, Ιταλίδα, η οποία από τη βιομηχανία του πορνό πέρασε στην πολιτική σκηνή το 1987, ήταν η εκλεκτή καλεσμένη της έκθεσης Erotic Art 2016.

Η Τσιτσιολίνα, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, μίλησε για το σεξ, τους πρόσφυγες αλλά και τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

«Είναι πολύ σημαντικό αυτό το φεστιβάλ, ακόμη και στις δύσκολες  ημέρες που διανύουμε. Ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να μάθει για τον έρωτα. Ο έρωτας δεν είναι αμαρτία και δεν πρέπει να τον βλέπουμε έτσι. Αμαρτίες είναι οι πόλεμοι και η βία. Ο έρωτας δεν άφησε ποτέ πίσω του νεκρούς, αλλά μόνο χαρά», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ιταλίδα ντίβα στη συνέντευξη Τύπου.

Μάλιστα, υποστήριξε πως ο κόσμος θα έπρεπε να αφήσει πίσω του τα οικονομικά προβλήματα και να κάνει πολύ σεξ. « Πιστεύω ότι και ο τομέας του σεξ περνά την κρίση του, αφού υπάρχουν τρόποι, όπως τα σάιτ με πορνό, όπου κάποιος μπορεί να βρει υποκατάστατο. Πάντως, το σεξ δεν αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα με την κοινωνία, η οποία πιέζεται οικονομικά», συνέχισε η σταρ και κατόπιν έπιασαν το φλέγον θέμα των μεταναστών.

«Πρέπει τόσο η Ευρώπη όσο και η Ελλάδα να φροντίσουν το πρόβλημα των προσφύγων και των μεταναστών. Υπάρχουν άνθρωποι που φεύγουν από τη χώρα τους και δεν έχουν να φάνε. Πρέπει οι Βρυξέλλες να πάρουν αποφάσεις, τόνισε ενώ παράλληλα μίλησε και για την ελληνική κυβέρνηση της Αριστεράς. «Δεν είναι θέμα η Αριστερά, η Δεξιά ή το Κέντρο. Το θέμα είναι οι πάνω να αγκαλιάσουν τον λαό. Δεν ξέρω για την κυβέρνηση της Αριστεράς ή τον Τσίπρα – εσείς τον ψηφίζετε και ξέρετε αν είναι σωστή η επιλογή σας».

 

Πηγή: Εspresso

Δείτε επίσης:

Χαμόγελο του παιδιού: H δραματική έκκληση του προέδρου μετά το πρόβλημα της υγείας του – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ