Ατελείωτο θρίλερ με το δυστύχημα του Παντελίδη – Τα νέα δεδομένα

Το DNA ξεκαθαρίζει ποιος ήταν ο οδηγός του μαύρου τζιπ, στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης. Τα δείγματα που ελήφθησαν έδειξαν ότι ο άτυχος τραγουδιστής κρατούσε το τιμόνι, η Φρόσω Κυριάκου ήταν συνοδηγός και η Μυρσίνη Αρναούτη βρισκόταν στα πίσω καθίσματα φορώντας ζώνη ασφαλείας.

Η εξέταση έγινε, όπως αναφέρει ρεπορτάζ της Espresso, σε κηλίδες αίματος που δεν ήταν ορατές με γυμνό οφθαλμό, παρά μόνο με σάρωση με ειδικά μηχανήματα, αλλά σε δείγματα από τα καθίσματα όπως σε τρίχες και κηλίδες ιδρώτα.

Το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, μαζί με τις τοξικολογικές αναμένεται να παραδοθεί στο τέλος της εβδομάδας. Από την αναπαράσταση του τροχαίου που έκανε ο ειδικός αναλυτής που όρισε η οικογένεια Παντελίδη, Γιώργος Ραυτογιάννης, προέκυψαν σημαντικά ευρήματα και σύμφωνα με τον ίδιο η αλήθεια κρύβεται στη ματωμένη μπάρα που διαπέρασε τη δεξιά πλευρά του τζιπ. «Μπάρες έχουν μπει από όλες τις πλευρές. Ωστόσο μία μπήκε από το δεξιό μπροστινό μέρος και εξήλθε από το οπίσθιο δεξιό, στο ύψος του φαναριού. Προκάλεσε τραυματισμούς και έχει προσλάβει αίμα κατά την πορεία της, βρίσκεται σε συγκεκριμένες θέσεις και μένει να δούμε αν υπάρχουν τραύματα συμβατά με πλήξεις στην κίνησή της και σε ποιον ανήκουν τα βιολογικά υλικά» είπε ο κ. Ραυτογιάννης σε εκπομπή του Star.

Μετά τα νέα δεδομένα, η οικογένεια Παντελίδη φέρεται ότι επιμένει στον ισχυρισμό ότι δεν οδηγούσε ο Παντελής, αλλά η 21χρονη Φρόσω. Τέλος η οικογένεια  είναι πιθανό να ζητήσει επανεξέταση των αιματολογικών-τοξικολογικών εξετάσεων.

 

ΠΗΓΗ: Espresso

Διαβάστε επίσης:

“Πόλεμος” μεταξύ των δικηγόρων για το τροχαίο του Παντελίδη – ΒΙΝΤΕΟ

Ολόκληρο το δελτίο Τύπου της Πυροσβεστικής για το δυστύχημα του Παντελίδη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ