Φρόσω Κυριακού: «Δεν οδηγούσα εγώ, οδηγούσε ο Παντελής»

Των Γ. Παγάνη & Ν. Τσιλιπουνιδάκη

Κλεισμένη στο σπίτι της, η 21χρονη κοπέλα που επέζησε από το δυστύχημα μετά τον θανάσιμο τραυματισμό του Παντελή Παντελίδη δίνει μια προσωπική, γενναία μάχη για να ξεπεράσει τα τραύματα στο σώμα και στην ψυχή που της άφησε η τραγωδία. 

Η Φρόσω Κυριακού υπομένει τον πόνο και όλους αυτούς που -κρυμμένοι πίσω από την ανωνυμία ή την άγνοια- την κατηγορούν ότι «ξέρει και δεν μιλάει». 

Αποφάσισε να μιλήσει μέσω των πληρεξούσιων δικηγόρων της και δίνει απάντηση στο ερώτημα που τέθηκε τις τελευταίες ημέρες: Ποιος οδηγούσε το μοιραίο τζιπ; 

Στη δήλωση, που η Φρόσω μαζί με τους γονείς της ενέκρινε, μέσω των πληρεξουσίων δικηγόρων, αναφέρεται χαρακτηριστικά: 

«Σχετικά με το τροχαίο ατύχημα που συνέβη τη 18.02.2016, η συνεπιβάτις του αυτοκινήτου, που οδηγούσε ο γνωστός τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης, Φρόσω Κυριακού, καθώς και η οικογένειά της, αναφέρουν τα εξής: Η κα Φρόσω Κυριακού παραμένει νοσηλευόμενη στην οικία της, έχοντας υποστεί σοβαρό σωματικό τραυματισμό και ισχυρότατη μετατραυματική διαταραχή. Ως προς τα σωματικά τραύματα, παρακολουθείται από τους θεράποντες ιατρούς της και ακολουθεί ειδική αγωγή για τη σταδιακή αποκατάσταση της υγείας της, με σκοπό να επανέλθει, εν καιρώ, στις σπουδές και την εργασία της. Ο χρόνος περάτωσης της εν λόγω αποκατάστασης παραμένει, προς το παρόν, άγνωστος. Επιπροσθέτως, παρακολουθείται από ειδικούς, ψυχολόγο και ψυχίατρο, προκειμένου να καταφέρει να αντιμετωπίσει τον ισχυρότατο ψυχικό κλονισμό, το σοκ και το πένθος, από τα οποία διακατέχεται, συνεπεία τού, ως άνω, βιαίου ατυχήματος, με τις γνωστές, σε όλους, τραγικές συνέπειες».

ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ

Διαβάστε επίσης:

Το συγκινητικό μήνυμα του Τσαλίκη για τον Παντελίδη

Συντετριμμένοι οι γονείς του Παντελή Παντελίδη – ΦΩΤΟ

Κοσμοσυρροή και συγκίνηση στο μνημόσυνο του Παντελίδη – ΒΙΝΤΕΟ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ