Επιθέσεις στην Φρόσω Κυριάκου στο instagram για να μιλήσει για τον Παντελίδη

Σχεδόν 40 μέρες έχουν περάσει πια από το θανατηφόρο τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στον αγαπημένο τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη και τα ερωτηματικά για τις συνθήκες του δυστυχήματος παραμένουν ακόμα πολλά.

Κι ενώ ο κόσμος, ειδικά το πρώτο διάστημα συγκλονισμένος από το δυστύχημα και τον τραυματισμό των δύο κοριτσιών, έδινε ευχές μέσα στα προφίλ τους στα social media, πλέον δείχνει να είναι εξοργισμένος και ζητάει, ή μάλλον στις περισσότερες περιπτώσεις απαιτεί έντονα να πει η Φρόσω Κυριάκου την αλήθεια για το τι έχει συμβεί. 

Το νεαρό κορίτσι που βρισκόταν μαζί με την Μυρσίνη και τον Παντελή στο μοιραίο τζιπ αμέσως μετά την έξοδό του από το νοσοκομείο “έκλεισε” τον λογαριασμό του στο facebook, ενώ “κλείδωσε” και το προφίλ της στο instagram. Για το δεύτερο όμως ήταν αργά αφού με το που έγιναν γνωστά τα ονόματα των δύο κοριτσιών χιλιάδες έσπευσαν να τις “ακολουθήσουν”, οπότε και παρά το κλείδωμα είχαν πλέον πρόσβαση στις φωτογραφίες αλλά και το δικαίωμα να σχολιάσουν ότι θέλουν. 

Τις τελευταίες μέρες και μετά τη φημολογία που θέλει τη Φρόσω να οδηγούσε το μοιραίο τζιπ, οι επιθέσεις εναντίον της στην κυριολεξία έχουν πάρει φωτιά. 

 

 

 

 

Πηγή: gossip-tv.gr

 

Δείτε επίσης:

Τι λέει ο πραγματογνώμονας της οικογένειας Παντελίδη που εξέτασε το τζιπ – ΒΙΝΤΕΟ

Υπόθεση Παντελίδη – To DNA θα δείξει τον οδηγό

Τι αποκαλύπτει φίλος του Παντελίδη για το μοιραίο δυστύχημα

Το παράπονο του Ρέμου για τον Παντελίδη – ΒΙΝΤΕΟ

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ