Τι αποκαλύπτει φίλος του Παντελίδη για το μοιραίο δυστύχημα

Προβληματισμό σχετικά με το τι ακριβώς συνέβη το πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου, στο δρόμο που οδηγεί στη λεωφόρο Βουλιαγμένης στο ύψος του Ελληνικού, όπου σκοτώθηκε ο Παντελής Παντελίδης, εκφράζει ο φίλος του άτυχου τραγουδιστή.

Ο φίλος του Παντελή Παντελίδη, Σπύρος Ζωίτσας, μιλώντας στην Εσπρέσο, προχώρησε σε σημαντικές αποκαλύψεις.

«Εξαρχής ακούστηκαν και ειπώθηκαν πολλά. Ότι τον Παντελή τον πήρε ο ύπνος, ότι είχε πιει και άλλα… Εμάς κάποια σημαντικά στοιχεία μας έκαναν και εξακολουθούν να μας κάνουν να πιστεύουμε ότι ίσως δεν ήταν εκείνος ο οδηγός, αλλά η Φρόσω!», λέει ο ραδιοφωνικός παραγωγός και τονίζει ότι υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες που έχουν πει ότι τη στιγμή που η 21χρονη Φρόσω Κυριακού, βγήκε από το αυτοκίνητο τους είπε: «Δεν οδηγούσα εγώ, αλλά ο Παντελίδης».

«Αν ισχύει αυτό, δεν κατάλαβα γιατί το είπε. Μου φαίνεται όμως λιγάκι περίεργο. Μπορεί η κοπέλα να το είπε σαν αντίδραση, από τον φόβο της», είπε στην εφημερίδα εσπρέσο ο κ. Ζωίτσας.

Επίσης, ο κ. Ζωίτσας αποκαλύπτει ότι υπήρξε ανώνυμο τηλεφώνημα στην τροχαία, που επιβεβαιώνει ότι ο Παντελής Παντελίδης δεν κρατούσε το τιμόνι του τζιπ.

Διαβάστε επίσης:

Το παράπονο του Ρέμου για τον Παντελίδη – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ