Τόσκας: Το 50% των προσφύγων στην Ειδομένη είναι γυναίκες και παιδιά - ΒΙΝΤΕΟ

Πρώτη καταχώρηση: 11/03/2016 - 08:24

Τελευταία δημοσίευση: 11/03/2016 08:24Κοινωνία

Τόσκας: Το 50% των προσφύγων στην Ειδομένη είναι γυναίκες και παιδιά - ΒΙΝΤΕΟ

Ομαλοποίηση της κατάστασης στην Ειδομένη σε μία έως δύο εβδομάδες «βλέπει» ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, ο οποίος αποκλείει το ενδεχόμενο βίαιης επέμβασης.

«Με βίαιο τρόπο δεν γίνεται και δεν θέλουμε και θα είναι απάνθρωπο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τόσκας στην "εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA", σημειώνοντας ότι.

Στόχος της κυβέρνησης, όπως εξήγησε, είναι να πειστούν οι πρόσφυγες ότι η βαλκανική οδός έχει κλείσει, με ευθύνη χωρών που βρίσκονται στα βόρεια, και ότι θα πρέπει να ακολουθήσουν τις οδηγίες των ελληνικών αρχών να πάνε στους κοντινούς καταυλισμούς, όπου θα έχουν τη στοιχειώδη στέγη και τροφή μέχρι να ξεκαθαριστεί η κατάσταση.

«Δεν είναι εύκολη η κατάσταση εκεί. Υπάρχει πολύς κόσμος. Εμείς έχουμε υποδομές σε ένα κορδόνι καταυλισμών γύρω στα 15 χιλιόμετρα παραπίσω. Μιλάω για Χέρσο, για Πολύκαστρο, για Διαβατά. Πρέπει να τους πείσουμε αυτούς τους ανθρώπους και φυσικά το να τους πείσουμε δεν γίνεται με δακρυγόνα. Το 505 είναι γυναίκες και παιδιά", είπε ο κ. Τόσκας.

Διαβάστε επίσης:

Συγκλονιστική ΦΩΤΟ - Γέννηση παιδιού στην Ειδομένη

Αν βρίσκεσαι στο δρόμο ή δεν έχεις συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο, αποθήκευσε τους τηλεφωνικούς αριθμούς του enikos.gr και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμά σου για να καταγγείλλεις, να πεις την άποψή σου ή και για να δείξεις αυτό που θέλεις.

Tηλ. 6944 05 05 05 και 6944 06 06 06

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το enikos.gr:

 

e-mail: info@enikos.gr

Tηλ: 210 87 88 006-007-008

Fax: 210 87 88 200

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο:

όνομα
e-mail
σχόλιο
 
 
*

To όνομα είναι υποχρεωτικό πεδίο. Το e-mail δεν θα εμφανίζεται.
To σχόλιο σας θα εμφανιστεί στο site με μια μικρή καθυστέρηση.
Η δημοσίευση του σχολίου σας θα ολοκληρωθεί μόλις επιβεβαιώσετε ότι εσείς είστε ο σχολιαστής, μέσα από το email σας.

Σχόλια (0)