Τι ζήτησε από τους δικούς της η Μίνα Αρναούτη

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό η Μίνα Αρναούτη, η οποία βρίσκεται πλέον εκτός καταστολής και μηχανικής υποστήριξης. 

Μάλιστα, όπως αναφέρει το youweekly.gr, η Μίνα δείχνει να έχει συναίσθηση του τι έχει συμβεί, έχει θυμηθεί το δυστύχημα που κόστισε τη ζωή του αγαπημένου της Παντελή Παντελίδη και κάθε φορά που ξυπνάει, ξεσπάει σε λυγμούς.

Επίσης, ιδιαίτερη αξία έχει το γεγονός πως  η κοπέλα, έχει πλήρη συνείδηση και θυμάται ακόμη και τους κωδικούς στο λογαριασμό της στο facebook.

Συγκεκριμένα, η Μίνα έχει δώσει τους κωδικούς του προσωπικού της λογαριασμού στους δικούς της ανθρώπους, με την εντολή: «Αυτοί είναι οι κωδικοί μου, πάρτε τους και κλειδώστε τον λογαριασμό μου»!

Όπως και έγινε… Εδώ και τρεις μέρες -από τη μέρα δηλαδή που η Μίνα ξύπνησε για πρώτη φορά από την καταστολή- ο λογαριασμός της στο facebook κλειδώθηκε.

Πλέον κανείς -που δεν είναι φίλος της στο facebook- δεν μπορεί να δει παλαιότερες δημοσιεύσεις, παλαιότερες φωτογραφίες και άλλα στοιχεία για την προσωπική ζωή της Μίνας πριν από το δυστύχημα.

 

Πηγή: youweekly.gr

 

Δείτε επίσης:

Ξύπνησε οργισμένη από το τεχνητό κώμα η Μίνα Αρναούτη

Σάλος με “εκδρομή” που διοργανώνουν στον τάφο του Παντελίδη με κόστος 30 ευρώ – ΦΩΤΟ

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ