Διαφημίστε την επιχείρηση σας στο Google!

Αν έχετε κάνει αναζήτηση στο Google σίγουρα έχετε δει μια στήλη συνδέσμων που εμφανίζεται στις πρώτες θέσεις και στη δεξιά πλευρά των αποτελεσμάτων αναζήτησης, αυτό είναι το Google AdWords!

Πρόκειται για το διαφημιστικό πρόγραμμα της Google χάρη στο οποίο οι επιχειρήσεις μπορούν να διαφημίζονται και να προσεγγίσουν νέους πελάτες.

Παράδειγμα:

Ας υποθέσουμε ότι έχετε ένα eshop με υποδήματα και θέλετε να προσελκύσετε πελάτες με τις προσφορές σας. Η διαφήμιση σας ρυθμίζεται καταλλήλως ώστε να εμφανίζεται σε πελάτες που ψάχνουν ακριβώς τα προϊόντα σας. Με αυτόν τον τρόπο, όταν ένας χρήστης αναζητήσει στο Google τη φράση “παπούτσια εκπτώσεις”, είναι πολύ πιθανό να δει τη διαφήμισή σας και να κάνει κλικ σε αυτή, για να συνδεθεί με την επιχείρησή σας.

Μερικά σημαντικά χαρακτηριστικά κάνουν το AdWords να ξεχωρίζει από τα άλλα είδη διαφήμισης. Με το AdWords μπορείτε να:

  • Προσεγγίζετε άτομα που αναζητούν αυτά που προσφέρετε
  • Ελέγχετε τον προϋπολογισμό σας. Εσείς καθορίζετε το ποσό (μικρό ή μεγάλο) που θέλετε να δαπανάτε κάθε μήνα. Ποτέ δεν θα χρεωθείτε παραπάνω από το συγκεκριμένο ποσό.
  • Δεν ρισκάρετε τίποτα. Δεν υπάρχει όρος ή δέσμευση ελάχιστων δαπανών. Πληρώνετε μόνο όταν επισκέπτονται άτομα τον ιστότοπό σας.
  • Μπορείτε να παρακολουθείτε αναλυτικά στατιστικά για τη διαφήμιση, τα κλικς, τους επισκέπτες που στέλνει η κάθε διαφήμιση στο site σας

Ουσιαστικά με αυτό το εργαλείο κάνετε την επιχείρηση σας πιο γνωστή και χρήστες που δεν σας ήξεραν μέχρι τότε είναι πολύ πιθανό να γίνουν πελάτες σας!

Η FOCUS-ON GROUP εξειδικεύεται στην δημιουργία και διαχείριση  των Google Adwords και παρέχει πακέτα προβολής μέσω του Google.

Κάνε την έγγραφή σου στην υπηρεσία εδώ.

Τηλ. Επικοινωνίας: 210 8920915-6, email: [email protected]

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ